![]() |
PACC- konkurs sms
Witam.
Mam pytanie: Wygrałem PACC w lutym w konkursie sms i nadal go nie otrzymałem. Pisałem do Bosala na pw ale nie otrzymałem odpowiedzi. Mógłbym wiedzieć kiedy otrzymam PACCa ? |
refresh
halooo ? |
Przekazałam informację komu trzeba, teraz pozostało jedynie czekać ;x.
|
Witam wygrałem Pacc na 30 dniu ponad miesiąc temu jak nie więcej i nie mam pacca choć dostałem e mail zwrotny ze wygrałem i odesłałem nick i nazwę świata . I chciałbym wiedzie ckiedy ten pacc mi dojdzie
|
ja czekam już 7 miesiąc....
|
Konkurs SMS
wychodzi na to ze tyen konkurs to jakies oszustwo i nie nalezy slac wiencej smsow nawet nikt tego nie czyta co my piszemy . wienc nie wiem po co to forum jest skoro od tygodnia nie mam zadnej odpowiedzi od nikogo kto jest z Tibia.pl
|
Spokojnie, skoro wygrałeś to zapewne dostaniesz nagrodę ale musisz uzbroić się w cierpliwość i spokojnie czekać.
|
tak ale ile czasu maja na dostarczenie paccu ? w regulaminie pisze 90 dni a juz jest jakies 60 ponad od kiedy dostalem ta wiadomosc szkoda ze nie mam jej na poczcie juz bo bym wklejil calego maila .
|
Spokojnie wszystko w swoim czasie. Przecież muszą kupić tego pacc'a a co tym idzie, muszą mieć na niego pieniądze. Kiedyś go dostaniesz :)
|
ale termin to termin smsow wyslaem za 100 zl ponad
|
7 miesięcy to mało czasu?
|
Spróbujcie skontaktować się z Bosalem, jeśli wam się nie uda. To policji się pewnie uda.
|
pisalem do dr omen i administratora i tylko jeden mi odpisal prywatne wiadomosci napisze do kazdego admina i moderatora ;d moze to cos da upierdliwy jestem i na kazdym forum bedzie moja wypowiedz na temat tibia.pl i ich konkursu .
|
Uwaga
juz 3 miesiac eponad czekam na pacca jak nie dluzej ktory wyralem nie uwazacie z eto za dlugo ? i z eto jakies oszukanstwo jest ? wescie zrobcie z tym cos chyba z emam kazdym temacie wwpisac swoj post ?
|
Swoją drogą akcja wydaje mi się ciekawa. Widzę kilka naiwnych jednak słało te sms'y.
Oszukani zgrajcie się w grupkę i działajcie coś bo tak być nie może. |
Wracając do Twojej wypowiedzi: nie wiem o jaką belkę Ci chodzi, bo mam poblokowane wszystkie bannery. Pamiętaj, że fakt, że coś reklamujemy wcale nie oznacza, że jest to nasz produkt.
|
No poblokwoane teraz z tydzień temu nie były i nie gadaj że konkurs nie był organizowany nigdy. Tu z 500 edycji bylo i i tak pewno zadnej nagrody nie wyslano.
Po prostu szkoda mi ludzi ktorych w ciucka zrobiono |
|
Cytuj:
O ile mi wiadomo, sms.tibia.pl podlegało pod bosala - najlepiej napiszcie do niego i zapytajcie, kiedy wyśle nagrody zwycięzcom. I naprawdę nie macie co narzekać na nasze forum i moderacje - my nie mamy z tym nic wspólnego. |
Ta rozumiem nie skojarzyłem o co chodziło teraz czaje ze to bosal robil te konkursy.
Tak czy siak widze ze oszukani maja problem ze skontaktowaniem się z nim. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |