![]() |
Pacc Island Rookgaard
Do wszystkich którzy mają facca:Istnieje bug w moście, możesz przejsc przez niego nawet jeśli nie masz pacca. Gdy zrobisz reloga pojawiasz sie w temple. Korzystajcie póki czas!
|
tak tak.... KORZYSTAJCIE SZYBKO !!! Nawet nie napisałeś co gdzie i jak ... poza tym po co ? Tak to jest zwykła ściema .
|
Co i jak... przez most, istnieje bug, sprawdź, a nie pożałujesz
|
Prawda można, przejść póki co widać sporo błędów po upie.
|
A więc cieszcie się chwilami na pacc zone.
|
Racja...nieźle reagują ci w grze, gry im się przedstawi tą sytuację :D:D Pielgrzymka gna :D Tefloniqu, czujność górą ;)
|
Faktycznie ktoś po updacie napisał na world chacie o tym bugu i rzeczywiście działa.
|
No działa działa.
|
widać pro aktualizacja xD
|
Wszystko już naprawione.
|
To było do przewidzenia, że ten stan dobrodziejstwa dla FACC'a długo nie potrwa ^^
@ edited Oo A ja właśnie sprawdziłem i nadal przechodzę swoim FACC charem na tamtą stronę... Nawet i lepiej, został mi 1 player z faccem do zdobycia kolejnych 4 śniegowych kulek, które uwielbiam to collect ^^ NPC na stronie dla Pacca jest natomiast nieuprzejma dla facców, o proszę: "10:54 Lee'Delle: I'm sorry xxxxxxxxx, but I only serve premium account customers". Widać jest cwańsza od tych, co buga zrobili ^^ @kol. Reiglard \/ ...najwyraźniej biedne koty także mają Facca ^^ |
Przy przechodzeniu wyskakuje komunikat:
Cytuj:
|
Tak czy siak nie ma się czym podniecać, bo pacc'a trzeba kupić by tam dłużej zostać.
|
A przy okazji mostu.... ale innego, tego północnego prowadzącego za miasto. Czy Wam również wypisuje ten nonsens "This road leads to the exit of the village. You might want to finish your business here first."? Jaki wyższy lv. może mieć tu interes, skoro wykonanie misjii nowych NPC jest dla Rookstayerów niemożliwe? Czyżby kolejny bug?
|
Tak, też mi się to wyświetla. Ale mam to głęboko... :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |