![]() |
Blood Crab Za Ścianą - Nowa Zagadka ?
http://img14.imageshack.us/img14/6080/72172627.jpg
Jak widzimy za ścianą stoi Blood Crab. Czyżby to nowa zagadka rookgaardu ? Może jednak da się do niego dostać ?! Wymyślajcie:p:p:p:) |
Zamieszczaj w taki sposób screeny, nikomu nie będzie się chciało otwierac jednego screena. Jeszcze tego nie widziałem, ale to jest zapewne to samo co Ghoul za Katana Quest Room.
http://img14.imageshack.us/img14/6080/72172627.jpg |
xd
jak to sie zamieszcza bo ja dokładnie nie wiem ?
|
Będziesz tak dodawać każdego screena z czymś nowym co ujrzysz na mapie?
|
moze jestm glupi, ale jak rozmawiac z Asraliusem? mam bezczynnie czekac czy jak?
|
Co do Blood Craba, to proponuję pójść nieco dalej i pozwiedzać. Jest tam za wysokimi kratami kilka stworzeń, do których dostać się nie da. To zapewne kolejna dekoracja i tyle, więc nie sądzę aby było się czym podniecać i na siłę wymyślać nowe zagadki ;) Wystarczy wieloletnie roztrząsanie Spike Sworda, MM i Ghoula, tudzież tarantuli ;)
Jessie. Wydaje mi się, że do Asraliusa dostać się można podczas jednego z questów wykonywanych dla NPC Vascalir'a. Nie doszedłem jeszcze do tego miejsca, lecz wczoraj jeden z bywalców tego dachu powiedział mi jak tam dotrzeć i o ile się zrozumieliśmy - może mieć rację. Nie prowadzi tam żadna drabinka i inne. edited up@ Po przejściu wszystkich misji u Vascalir'a okazało się, że jednak do Asraliusa się nie trafia...a zatem czort wie^^ |
Moim zdaniem te stworzenia są tylko dekoracją. Poczytajcie trochę o nich (zwłaszcza chodzi mi o loot i siłę) i pomyślcie:
Blood Crab Wailing Widow Carniphila Dla ciekawych podaję resztę potworków z tego rooma, które moim zdaniem mogłyby na rooku spokojnie biegać: Silver Rabbit Tiger Nie zrozumcie mnie źle, wierzę w istnienie zagadek Rookgaardu. Jednak nie sądzę, aby te potwory się do nich kwalifikowały. Choć w sumie jakby patrzeć pod tym względem na Mino Maga... Przy dużym szczęściu wypadłoby Taurus Mace lub Wand of Cosmic Energy... Sam już nie wiem. |
BLOOD CRAB, TIGER, CARNIPHILA, WAILING WIDOW, SILVER RABBIT, TARANTULA - Dekoracja
MINO MAG, GHOUL - Zagadki Wg. mnie minos mag i ghoul są za bardzo ukryte, aby niskie lvle mogły je zwiedzać i dumać nad nimi, bo po prostu by padły. |
Okres tworzenia nowych zagadek przez cipów definitywnie się zakończył i to dawno dawno temu, więc nie miej nadziei.
|
Cytuj:
|
mając 7lvl, kilka potek (health i antidote) i trochę szamy, naprawdę nic więcej poza rope i shovel, podjełem się misji katana quest, i jakoś dałem rade dojść spokojnie, do pokoju z kataną i viking helmet, skąd bardzo dobrze widać grześka, więc nie sądze by kilka rotów i skeletonów, mogło przeszkodzić dobrze wyposażonym graczom, w odwiedzinach jednej z zagadek Rooka. Chodź z drugiej strony chciałbym się ostatecznie dowiedzieć czy da się dostać do Gohula i jak, czy nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |