![]() |
Runy. Proszę o szybką pomoc.
Jak wyżej. jakie runy mam najopłacalniej robić . (Chodzi o zarobek bo m lvl leci chyba tak samo) . Mam 500 many. A więc mam 3 pytania:
-Jakie runy naopłacalniej robić? - Jak je robić? tzn. Jedzenie? Mana potki, czy Life ring? - I jak je pakować do backpack? 1 kratka w bp to ile run? P.S A tak sorki zapomniałem: -Druid -24 poziom -PACC |
szkoda czasu. lepiej kup life ring i idź expić.
ale żeby nie było że offtop. rób uh-y. ale powątpiewam że ktoś je kupi, albo że sam będziesz ich używać |
chcesz to rób ale bez pot lepiej z jedzeniem
|
@
Jesteś chory :/ Pewnie, niech używa mana potionów i po sprzedaniu runek będzie 2k na minus! zarobek w ch*j! |
Z tego co wiem to na runach najlepiej znają się Wikingowie. Lepiej by było jakbyś podpytał jakiegoś Warega...
|
Robienie run z paccem:D.
|
osobiscie runy robie na jedzeniu + life rings/ew. RIngs of healing
|
sorc gfb, druid avalange tylko te sie oplaca i na nie jest popyt. Preferuje tylko jedzenie
|
Stalagmite/uhy
W 1 kratce w bp 100 run Preferuje jedzenie ale tez life ringi ;D |
avalanche na softach ;)
|
uhy dla własnego uzytku
ava na sell albo do bicia jednak twoim lvlem lepiej bic z exori frigo + rózga ; D jak juz uparłes sie robic te runki to jedzonko life ringi bądz softy: ) :baby::baby: |
Ile kosztuje 100 run Avalanche Rune? W sensie za ile mozna to sprzedać
|
w tych czasach robienie run jest coraz mniej opłacalne ale jak już się uparłeś to tak jak mówią up rób Avalanche
|
moze ktos napisac za ile mozna je sprzedac?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |