![]() |
o szkolach...:/
wpadlem sobie na pomysl, zby zrobic temat o szkolach...do jakich chodzimy... jak ich nienawidzimy..:D...itp
wiec zaczne: chodze do bydgoskiego katola..:/ ta szkola meczy uczniow, jak zadna inna... w ubieglym roku dalosie jeszcze jakos wytrzymac, ale traz zmienili nam wychowawce i nie mozemy praktcznie nic robic..:/ to jest tyran..:/ nauczyciele wyzywaja sie na uczniach..:P prawie codziennie wracam ze szkoly ok. 16.30+ (oprocz piatku..:D)... mam OBOWIAZKOWY chor..:/ co myslicie o swoich skzolach?? moze znadziecie kogos ze swojej szkoly, ktory jest na tym forum (czt: gra w tibie), a wy nawet o tym nie wiecie...;) PISZCIE!!! |
@UP : na kij zapisywales sie do takiej szkoly? :D
Moja szkola jest ok, ale ostatnio wprowadzili system pkt, i teraz zaczynaja naprawde obnizac zachowanie. I dziewczyny nie moga pokazac brzuszka :/ :P |
@up, up
Męczarnia nie szkoła ;p. Moja szkoła jest nawet spoko, tylko niektórzy nauczyciele są głupi, a dzisiaj była w szkole policja z psem szukającym narkotyków w szatniach ;/. |
Kiedyś byłem szczęśliwy...:)
...Potem poszedłem do szkoły :( |
@up: to samo tyczy sie mnie...:/
@Nekromanta: 1. nie wiedzialem, ze taka jazda bedzie..:/ 2. chodzilo tam paru znajomych i nie ostrzegali az tak przed ta skzola...:D ale ja dopiero koncze 1semestr 2gimwiec caaaaly czas moge sie wypisac..:D (chyba na koniec roku...<jupi>) |
Cytuj:
nic dodać... i nic ująć... Adaras mądrze żekłeś. HOWGH !! |
ej no ludki!! MOWCIE TEZ O SWOICH SKZOLACH!!:D
|
Moja szkoła nie jest taka zła - jedna z lepszych w mieście. No ale ostatnio zmieniły się przepisy i jest ciężko. Kiedys bywało lepiej (czyt. w przedszkolu). :/
|
Białostockie gimnazjum nr. [cut :D]
Ostatnio wprowadzono punkty więc nie jest łatwo :( Jedynym celem polonistki jest uprzykrzenie życia uczniom (zadaje nawet prace plastyczne) Wychowawczyni - no comment Reszta jeszcze ujdzie :) |
ja tam swoja sql lubie... :> technikum ekonomiczne... w klasie naprawde fajne laski mam... wogule prawie jedyne co robie w tej sql to sie smieje... wlasciwie zawsze dopisuje mi tam baardzo dorby humor :P
|
Moja klasa jest najbardziej liczna ze wszystkich w moim mieście -.-
Liczy 34 osoby z tego 26 chlopaków. Laski w szkole mam niezłe, ale nie jest to zadziwiające. SJest ona najgorsza w sporcie i w zachowaniu a najlepsza w nauce. Dobrze mi się tu siedzi całe dnie chodz wolalbym i tak nie chodzic. Podsumowując: Najgorszym dniem roku jest 1 września. |
Moja szkoła? O Boże, nie pytajcie! Pani od matmy orib nam klasówkę co 1-2 lekcje! Słowo, a mówi, że będzie jeszcze gorzej :S, gorzej być nie moża ;(...
|
jesli jestes tak zalamany w podstawowce, to ty gimnazjum nie przeyjesz...:D
|
A Moja Jest De Best
A MOJE GIMNAZJUM JEST DE BEST LUDZIE...NAUCZYCIELE TROSZKE DO CHRZANU ALE LASECZKI TO MARZENIE..AHHHHHH.. ;) ...DWA ZGONY W CIĄGU DNIA NAPEWNO ZALICZYSZ.. 8o 8o :D :D
|
heh z tego co słysząłem moje gim jest najwieksze w Polsce sa fajne dziewczyny i nauczycile spox ale bydła strasznie dużo
|
Ah wreszcie jest się gdzie wyżyć ;)
Moja szkoła jest spoko na lekcjach się śmiejemy ,najlepsza klasa w szkole z ocenami najgorsza pod względem zachowania wybuchowac mieszanka.jest jedno ale niektórzy nauczyciele wciąż prowadzą wojnę i jest 60%:40% w wygranych sytuacjach dla nich :PDziewczny ładne ogólnie :-) te pkt wymyślili a zachowanie i tak te same;d no i jest banda idiotów ale ją tępią wszyscy tylko czasem popierają :) Gim nr 8 Rybnik^^ |
Cytuj:
@Topic Jak można lubić skzołę? Ja sie staram od 6 lat i mi nie wychodzi ;(. |
Ja uważam ze moja szkoła jest spox.Jestem w 1gimnazjum, kumpler sa za***isci, przez nich lapie ****y, ale *** z tym. :) Zadymq panuje w naszej budzie. dzis 5 przyszlo po jednego i go zlali. LOL JEDEN. Ostatnio ze sniezki nauczycieli nawalalismy :P
|
Cytuj:
@up: do jakj ty budy chodzisz?? mieszkam w bydgoszcyi moze wiem gdzie..:P |
[quote=Thomas]
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |