Albanxxx |
14-07-2011 19:58 |
Mój elder druid :)
Witam Was. Mam dylemat. Otóż mam elder druida z 28 lvlem. Z ekwipunkiem mam 26 mlvl a bez 24. Posiadam teraz terra roda. Wole nim expić niż necrotic bo zadaje już o wiele większe obrażenia. Ale nasuwa się teraz pytanie... Gdzie? No właśnie. Myślałem o cyklopach bo to najlepszy potwór do zdobywania doświadczenia na moim lvlu. W mount sternum nie chcę na nich expić. Czemu? Odpowiedź jest prosta... Dużo ludzi. Raz nawet jak tam byłem poexpiłem sobie trochę. Potem nooby do mnie podbiegają i krzyczą: Ej ty nobje jak maż pakka to ić ekspić na pakku a nie tótaj. Widzicie. Irytujące to jest ale nawet jak wspomniałem przeludnione expowisko. Zastanawiam się nad cyclopolis... Poziom chyba najlepszy dla mnie -2... Nie wiem właśnie czy dam radę. Następnie na myśl nasuwa mi się Mistrock. Nigdy tam nie byłem i nie wiem także czy dałbym sobie radę... Poza tym, żeby się tam dostać to muszę mieć dostęp do Yalahar a aktualnie nie mam Nie wiem nawet jaki quest trzeba wykonać aby mieć dostęp... Do tej pory expiłem na tombach z northwind rodem. Niby takie super expowisko ale jak dla mnie cienko exp leci no i największy minus: duże waste... Może mam expić z summonami? Może mam zmienić różdżkę? Wogóle jest jakieś miejsce dobre gdzie moge pohuncić z terra rodem? Jak nie z terra rodem to inne miejsce gdzie jest dobry exp. Jakby co mam wykupione wszystkie czary zadające obrażenia od każdego żywiołu typu exori flam itp. Dla przypomnienia powiem, że mam z eq 26 mlvl a bez 24. Moje eq to: Scarf, różdżka, hat of the mad, spirit cloak, plate legs, leatcher boots i dragon shield. Dodam jeszcze, że mam w banku tylko 3k, więc nie mogę sobie na dużo pozwolić. Rozpisałem się dużo :P Pomóżcie mi bo nie wiem co mam robić. Z góry dzięki, pozdro. :)
|