Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Konkurs TibiaSMS - Odebranie nagród (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=237301)

f4LecZka 26-07-2011 23:15

Konkurs TibiaSMS - Odebranie nagród

Witam,

Nagrody które nie trafiły do odbiorców zostaną przydzielone.

Prosimy o kontakt te osoby, które jeszcze nie dostały PACCy z konkursów.

Jednak prosimy o kontakt w czwartek bądź piątek ponieważ te osoby które już kontaktowały się na maila tibiasms@ilop.pl powinny dostać PACCe - jutro bądź w czwartek.

Maile mogą się minąć z nagrodami i wtedy będzie kolejny problem.

Prosimy pisać z tych maili które są zarejestrowane na stronie Konkursu.

Często bywało tak iż pisaliśmy o podanie danych na mail jednak odpowiedzi zwrotnej nie dostaliśmy.

Wszelkie zaległości zostaną uregulowane.

Pozdrawiam,

n0_name 27-07-2011 20:44

NIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz to już nikt na dwór nie wyjdzie :/

Tofjk 28-07-2011 10:26

A kto by w taką pogodę na dwór wychodził.

n0_name 28-07-2011 10:33

Ja <znakuf10>

morfeusz462 28-07-2011 19:08

napisalem ciekawe co bedzie ja chcem swoj pacc :)

morfeusz462 29-07-2011 18:18

Słownik słownikiem ale pacc to jednak 150 % expa :) i 100K / h więc lvl szybciej wpadnie i kasy więcej i Qesty porobie :)

morfeusz462 01-08-2011 17:48

Nie mam pacca znowu jakaś ściema . Napisałem i wysłałem 3 e mail na ten adres i nie mam pacca w czwartek w piątek i w sobotę pisałem.

morfeusz462 02-08-2011 18:12

Kto jest Odpowiedzialny za te konkursy . Weście się za to bo ileż można czekać na nagrodę .

Vadimq 02-08-2011 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morfeusz462 (Post 2815338)
Kto jest Odpowiedzialny za te konkursy . Weście się za to bo ileż można czekać na nagrodę .

Widze, że będe chyba jednak zmuszowny poinformować Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów o tej sprawie.
Dostał ktoś w ogóle swoją nagrodę?

morfeusz462 02-08-2011 19:44

Ja nie mam nagrody za ten konkurs . A jest kilka osób co nie maja pacca ale kasę sami płacili dla firmy droom . Ich posty są w innych tematach . Np błędy ba forum i Błędy na Tibia.pl . pisałem kilka e maili na ten adres podany na początku tego tematu i nie mam żadnej odpowiedzi a e miale doszły bo nie było zwrotów jak to było z pisaniem do adminów stronki Tibia.pl bo maja wpisany błędny e mail i nic se z tego nie robią a dużo osób już pisało o tym .

morfeusz462 03-08-2011 18:01

Napisałem prywatna wiadomość do osoby Która napisała ten temat ciekawe czy mi odpisze i zrobi coś z tym że tyle czasu pacca nie mam .

voice 03-08-2011 21:50

OMG, morfeusz nie ściemniaj, ja napisałem JEDEN post w JEDNYM z tematów, a od pana Dromadera odpowiedź dostałem po pół godzinie..

Dam tutaj e-maila którego dostałem:

Cytuj:

Witam,

Pragnę tylko sprostować, iż użytkownik morfeusz462 odnosił się do nie otrzymanego przez niego pacca wygranego w konkursie sms, z którym firma Drom nie ma totalnie nic wspólnego. Konkursem sms zajmuje się osobna firma.

Jeśli chodzi o niektóre osoby, które nie otrzymały odpowiedzi na swoje maile - przenieślimy się jakiś czas temu na inny serwer mailowy i mamy spore problemy z nim od tamtej pory, wiele maili do nas niestety nie dociera. Staramy się ogarnąć sytuację.

Jeśli chodzi o konkursy sms to niestety nie mam pojęcia dlaczego niektóre osoby nie otrzymały swoich nagród. Na forum podaliśmy maila kontaktowego, na którego powinny się zgłosić. Jesteśmy także w kontakcie z tymi użytkownikami i staramy się im pomóc(w sensie moderatorzy, Slythia i ja, za Bosala nie odpowiadam). Niestety to jest wszystko co jesteśmy w stanie zrobić na tą chwilę.

Mam nadzieję, że rozjaśniłem trochę sytuację. Jeśli masz jakieś pytania zadaj je śmiało.

Pozdrawiam,
Dr. Omader

Voniek 03-08-2011 22:02

morfeusz - jak informowałem Cię przekazałem Twoją prośbę do osoby odpowiedzialnej za konkurs SMS. Proszę Cię czekaj cierpliwie, na pewno jeżeli wygrałeś nagrodę to takową otrzymasz.

Proszę, nie spamuj codziennie.

morfeusz462 06-08-2011 13:36

pacca jak nie było tak nie ma a czekam już kilka miesięcy .

Pepeszka. 06-08-2011 14:14

Być może [smutna_prawda_on] tobie się przyśniło że wygrałeś tego pacca lub poprostu go nie wygrałeś a próbujesz na siłe go wyłudzić?[/smutna_prawda_off]
Bo jakoś wątpie że tak długo zwlekają..

Pandabear 07-08-2011 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morfeusz462 (Post 2815010)
Słownik słownikiem ale pacc to jednak 150 % expa :) i 100K / h więc lvl szybciej wpadnie i kasy więcej i Qesty porobie :)

Nie mogę się powstrzymać żeby nie zrobić offtopa;

75k/h 96 lvlem? SUEHSUHSUEHSUESHEUSHEUSEHSUEHSUEhSEU ROTFL LOL OMG NEOSTRADA.pl

Ok koniec.

Co do tematu, mysle podobnie jak pepeszka,wyniuchales swoim szczurzym nosem mozliwosc ogarniecia premmy za darmo i spamujesz jak poje^%ny.

morfeusz462 07-08-2011 21:49

to po jakiego grzyba pisali mi że wygrałem na e mail i byłem na liście ze wygrałem ? a teraz jak upominam się o swoje jakoś konkursu nie ma ? wychodzi że oni sie walneli i przyznali nagrode komuś realnemu a ten cały konkurs to była ściema i tyle . moga sprawdzic mój e mail i zobaczyć ile smsów napisałem na ten konkurs

voice 13-08-2011 21:28

Hmm, tak mnie zastanawia - skoro wygrałeś pacca, WYSYŁAJĄC SMS, to jakim cudem dostałeś NA E-MAILA wiadomość o wygraniu? ;c. Coś mi tu śmierdzi ściemą ;s

n0_name 13-08-2011 22:27

Bo chyba potem się żalił i pytał czemu nie wygrał i mu odpisali wygrałeś ale i tak nie dostaniesz wy*******aj.

morfeusz462 15-08-2011 10:25

to nie tak było jak wy piszecie . Dostałem e mail o potwierdzeniu że wygrałem odesłałem swój nick i nazwę świata o Która prosili , na liście która była na ich stronce konkurs sms było moje imię i Miasto z którego pochodzę . a E mail Który dostałem to był ich konkursowy do kontaktowania się z nimi w razie problemów i jakoś przestał później działać . Ja se Tego nie wymyśliłem , już dawno sam bym pacca se kupił bo mam kasę ale nie chcę żeby mi przepadł ten wygrany na 30 dni . Jak się nie będę się upominał o swoje to mi to przepadnie .

--- morfeusz462 dodał 2 minut i 7 sekund później ---

f4LecZka nie odpisuje na prywatne wiadomości więc to jakaś ściema z tym załatwieniem problemu pobrali se kasę z smsów a pacców nie wysyłają .

--- morfeusz462 dodał 4 minut i 53 sekund później ---

tibiasms@tibiasms.pl z tego e maila dostałem wiadomość o wygranej a później żadnej odpowiedzi .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21.