![]() |
Zrookowanie
Witam,
Chciałem zapytać co się dzieje ze zrookowaną postacią? Czy pojawia się ona w rookgard temple, czy też w miejscu gdzie zaczynają nowi gracze, niedaleko Santiago. Interesuje mnie również to czy wraz z levelem i skilami resetują się questy z quest logu. Pozdro :p |
Po zrookowaniu pojawiasz się w temple z 5lvl, skillami 10/10, zero eq, quest log także ci się kasuje. To tak jak nowa postać, tyle że 5lvl :P
PS. pierwszy <3 |
Dzięki za twoją odpowiedź :)
|
fail! widac ze voice nie byles zrookowany ! ostatnio jak padłem byłem obok santiago ! z 1 lvlem (sorki, 2 bo tobyło pvp enfo i chwile pozniej wbilo mi za kogos expa ;D)
|
ahh tu mnie masz nie byłem zrookowany ;]. Ale widziałem na wcześniejszych Tibiach jak byłem u kolegów parę razy byli zrookowani.. może teraz się zmieniło?
|
masz racje, zmienilo sie zaraz po wprowadzeniu tutorialu. padłem wtedy, i się zdziwiłem co to wgl jest [bo nie wiedziałem że tutorial wprowadzili :P]
|
ale którego tutorialu? ;s. Tego wraz z Tibią 9.1 (The Rookie Guard Quest), czy ten tutorial z Santiago i Zirellą ?
|
Ależ pierniczycie, od dawien dawna po zrookowaniu miałeś 1lvl.
|
Tego z Zirellą. ps nei róbmy już spamu
|
No to czas na koniec zresumować: Jesteś 1 levelem, zaczynasz od zera na tutorialu, pusty worek, skille wszystkie po 10 i żadnych quest logów - słowem jesteś w takim stanie, jakbyś właśnie co zalogował 1 raz postać do gry, dopiero co utworzoną. I tyle.
|
Ale jak na maina wyjdziesz to masz te itemki co miałeś w dp. Sprawdzałem sam. A jak jest z addonami?Jak przejdziemy na maina to je mamy spowrotem?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak spadnie poniżej 6tego poziomu wraca na rooka i traci wszystkie skille i exp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |