![]() |
Jak długo tibia będzie stała?
Witam.
Jak napisałem szybciej chciał bym się dowiedzieć od Administracji Czy Tibia kiedyś przestanie istnieć czy będzie przekładana na młodsze pokolenia ? :P Czy to prawda ze tibia dojdzie Kiedyś do wersji 20.00 ?? Czy prędzej nie będzie gry ?? Założyciel tibi ma dobre zarobki więc nie widzę powodów aby usunąć Rl tibie na zawsze... Więc proszę o odp administracji a nie graczy i odpowiedzi typu: Pojebany jesteś ? ... |
Aż sie przewróci.
Tibia będzie tak długo aż nie będzie na każdym serwie grało po 10 osób... |
Czyli jak tibia się będzie trzymała cały czas tak jak teraz to może doczekać wersji 20.00 ??
|
Jeżeli wprowadzą to co w ostatnim newsie sugerowali to będzie prawdopodobnie koniec tibi. Chyba że jednak jakoś im się to uda... Ale to narazie sugestie, mam nadzieje że nie wprowadzą. Poza tym co to za głupie pytania?;c
|
No jak inni wydaja na to pieniądze na pacc czy inne rzeczy to mogli by wiedzieć czy kupować dalej czy nie XD
|
Fakt jest jeden - nie zabija się kury znoszącej złote jaja. CipSoft tak szybko nie wyłączy Tibii.
|
Ok, ej mam jeszcze 1 pytanie:
Co chcieli zmienić w tibi ? W poprzednim newsie coś proponowali :D |
"Do lata, do lata"
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie padały propozycję poczytaj forum posty na Tibia.pl "Do lata, do lata":) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Tibia będzie tyle stała, dopóki Cipsoftowi się będzie zwracać. Jeżeli będą wydawać więcej na serwery i inne tego typu pierdółki, niż tyle ile dostają za PACC, myślę, że zamkną interes ew. odsprzedadzą to innej firmie. I oczywiście na tym zarobią.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |