![]() |
The n00b attack
Ot tak poszedłem sobie Druidem robić UHy na dach depo w Venore. Afkowalem a jak wruciłem byłem o ciut od Śmierci! Jakiś n00b chciał mnie zabić swoimi czarami! Uważajcie oprócz zwykłych graczy są też n00by potwory!
http://img.photobucket.com/albums/v2...00b_attack.jpg Dawajcie Komentarze ;p ( Tylko mnei nie besztajcie zabardzo :D) :evul: Pozdro :evul: P.S. Fejka zrobiłem z nodow w jakies 7minut. |
Dla mnie przecietniak. Pomysl juz oklepany (Noob alert), wykonanie calkiem niezle jednak pare drobnych bledow sie znajdzie (wkleiles kawalek tla wraz z napisami [prawy, zapisz jako i powiekszcie sobie na paincie to zobaczycie o co mi chodzi], w dodatku teksty "frii itans plx!" nieco za nisko)
5/10 |
No wiesz widziałem już jelsze faki i to o wiele ten nie jest zły ale mógłby być lepszy gdyby pomysł był inny bo ten to już chyba gdzieś widziałem . .Ale i tak Gratz bo ja nie mam talentów artystycznych :p
|
Wykonanie mi sie podoba tylko pomysl mogl by byc lepszy ;/
Ale i tak spX GRATZ :P |
Ja niemoge ...
Weś teksty które mówi n00b zmałpowałeś od innych fake to po 1 a po 2 za mało akcji oceniam cie następująco :
Pomysł 6/10 Wykonanie 3/10 Następne fejki rób dłuższe np : komiks i niemałpuj cudzych pomysłów tak jak tu zmalpowałeś tekst n00ba : fri itans plx :/ |
Cytuj:
Rozumiem uraze za tego faka, ale ja od nikogo nie zgapialem! Serio faka robilem 6-7 minut z nodów, ale na fakach tworze od niedawna i wszystkich fakow nie moglem obejżeć! :evul: Pozdro :evul: P.S. Spodziewalem sie ostej krytyki bo pomysl jest do dupy ;p. |
Wykonanie jest spoko to przyznam, ale pomysł stary no i wiele jush jest o Noob'ach
Paladyn Lord of Dragon Paladin Lvl 16 Magic Lvl 8 Skills 51/37 Server Hiberna |
Średni fake
Znaczy wokonanie spoko ale pomysl wcale nie oryginalny |
Zrob z tego jakas historyjke :)
|
Cytuj:
Pomysł kiepski, ale wykonanie dobre |
Pomysł: 2/5
Wykonanie: 4/5 Takie, jakieś mało oryginalne :/ |
Podoba mi sie wykonanie :p
Ale pomysl do dupy :p |
Gówniane to cos....nie ma sensu....A wogole jaki to czar byl ?? (mi to nic nie przypomina) :P:P Banalne !!!! X( X( X(
|
NIe umiecie wymyslic czegos co nie jest zwiazane z :
-wojną z orkami -bubble -noobami ?? NIe rob wiecej fakeów... PS co to za czar byl? a zreszta widze ze "gracz" jest juz trupem bo ladne szare mu zycie leci :] |
Wtf?! What's this shit?! GO away and don't come back... Are there only topics about fuckin' n00bs?! Be original...
|
@Up
Zgadzam się z panem o nicku cFaniak. :evul: Coś ode mnie............. beznadzieja |
zrób więcej to skomętuje xD
|
o Boże!Patrzcie kiedy to było!(Załamka)
|
w miare
Średni fake co nie oznacza, że zły ;) .Też ma swoje + :p no i oczywiści - :D .Pomysł good wykonanie też :D .
Ocena: 4,5/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |