![]() |
Zabawa profesjami? ;)
Jeśli macie jakieś filmy, które pokazują jakieś postacie w nienaturalnych zachowaniach, to moglibyście umieszczać je w tym temacie :)
Może to być wszystko, czyli bloczenie druidem, bicie sorkiem z axa itp xD (Dawałem już ten link na tym forum, ale raczej w nieodpowiednim temacie.) "Zrobiłem specjalnie chara na npvp, do zabawy Jest to knight, zobaczcie jak się można bawić. Od 20lvl używam tylko i wyłącznie dysta. Skilowanie godzinami, nie jest może fantastycznie, ale pobawić się można. ;) I wielkie sorry za kręcenie komórką, ale jak brat ściągnął sobie hypercam, to stracił całe eq i kase xD Więc play & fun." ;) >>YouTube<< |
Miło zobaczyć,że kogoś jeszcze bawi ta gra a nie tylko pogoń za cyferkami przy nick'u :) Powodzenia :D:wasabi:
|
Hah. Fajne, szzkoda że taka słaba jakość :P
|
Cytuj:
|
co za noob hahaha knightem bije z royal spirow loooooooool nie wiesz ze szybciej by bylo juz katana zabic tego vampira ?? hahahaha nuuub nooob !!!!!! :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
|
Cytuj:
|
Co za wspanialy rodzaj nagrywania!!!
|
Wątpię, aby był wspaniały, ale na pewno bezpieczny...:confused:
|
@up - sarkazm : d. Swoją drogą nawet fajny filmik, ale dla mnie to strata czasu, bo jakby nie patrząc paladynem wyszłoby na to samo z podobnym lvlem / eq / skillami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
rzeczywiscie fun, bicie vampira rok
-no offence, tylko wyrazam swoja opinie na temat tego filmiku- |
@UP
No przecież nie robie tego, aby szybko expić i wbijać szybko lvl... Ten char do tego nie służy... Heh... |
fajne fajne :)
|
troche nudne .. noo ale gratulacje za pomyslowosc nagrywania haha ..
|
Hahaha pro niedość że komórką to jeszcze knightem ze spear :)
pozdro chcę więcej takich filmów |
Już za 9 dni kończy mi się pacc, to trochę podskiluję tą postać. ;P teraz na 45lvl'u GS pada 3 razy szybciej a hity to ok 90 ;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=bGFZv...ature=youtu.be
druid ze swordem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |