![]() |
Wasze miejsca w Statistics
Moze temat do nabijania postow ale : piszcie jakie macie miejsca ( jesli w ogole miescicie sie w 300 ) we skillach i expie ( obojetnie jakich nawet fiscie,fishingu czy mlvl ;) ) . Nie pisac konkretnego skilla, po prostu miejsce i serwer ( no i co to za skill : axe, sword , mlvl itp. )
|
Ja mialem takie miejsce, w wakacje na Calmerze, w swordzie i shieldzie pod sam koniec listy, cieszylem sie strasznie, gdy udalo mi sie osiagnac taki wynik (choc byl bardzo slaby, bo wtedy Calmera byla dosc mloda), a potem wyjechalem na trzy tygodnie, jak wrocilem to sie internet na poltora miecha krzaknal i juz na highscore nie powrocilem :(.
Teraz jestem bliski highscore w fiscie (jeszcze tylko 3 lvl'e) |
no to ja sie pochwale:
300 miejsce w axe na trimera ( od 2 miechow nie gralem :P ) 89 miejsce w axe na dan00bi 95 miejsce w axe na hiberna |
Nezle :D
Ja mialem dawno twmu 290 miejsce na Trimerze w Fishingu ( dawno temu ), a teraz gram na Ruberze i planuje w mlv byc w pierwszej 300 ( moze juz niedlugo ). |
Ja jestem na 120 miejscu na Eternii w distance fightning ^^ :D
|
Ja jestem okolo 48 w swordzie na securze, a w shieldingu okolo 70 miejsca.
PS Uwazam ten temat za bezsensowny bo przeciez mozesz sbie sprawdzic na tibii.com kto ma jakies skille. |
Cytuj:
|
:D
Do nie dawna 1 w club na valori
i 11 w shielding Niestety mialem haka :(((( i tera 2 w club ;P |
No więc tak :
Secura 67 miejsce- sword 127 miejsce- shielding |
Serv NOVA
137 - w swordzie (81) 284 - w shieldzie (77) --------------------------- Post Edit: XXX- w swordzie (82) |
w exp na isarce w pierwszej 40
dokladnie ne powiem :p dist 30 pierwsza |
hmmm ja mam 61 miejsce w fiscie na isarze
|
Mi tam jeszcze do listy najlepszych daleko, jestem pewnie gdzie¶ ok 500 miejsca :D Ale specjalnie dla was postanowiłem wz±¶ć się ostro za trenowanie i pi±ć się do góry, aż znajde się w tej pierwszej 300 najlepszych :)
WYPIERDASEK>Knght>lvl 23>Lunara |
Calmera -> 206 miejsce w swordzie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |