![]() |
Ghoul-Katana Room
Witam
Jak widac jest to temat o slynnym ghoulu do ktorego kazdy z nas chcialby sie dostac ^^ Chcialbym zebyscie dawali swoje opinie i pomysly na jego temat. A wie ktos skad on sie jak sie tam wogole znalazl? Sam sie nei zamurowal raczej... Moze to Kandram i jego towarzysze? Skad sie wziely wszystkie te ciala? Rotworm hell to zagadkowe miejsce a nikt nei zna jego historii wiec tu mozecie przedstawic swoja opinie : ) |
A ja myślę że to element klimatu RPG.
|
A dzwignia u Toma? Slyszalem teorie ze Tom mial zabic ghoula ale zamknal go za sciana.Wiec moze ta dzwignia otwiera sciane ? :/ Tak se pomyslalem ze skoro nie chcial go zabic to ghoul moze byc jego ojcem? Co sadzicie? W sumie @up masz to w opisie xD
|
Temat można zamknąc bo jest gowno warty.
Kiedyś ghul był w katana roomie jako czesc questu trzeba bylo go zabic, ale cipsoft uznal ze jest za silny i schowal go za sciana dla klimatu... |
A ja powiem, że mi się po prostu nie chce ponownie maglować tych teorii, mitów i innych...zwyczajnie nie chce :)
|
Ja tylko dodam, że Tom musiałby być niezłym inżynierem, aby zbudować dźwignię w swoim pokoju otwierającą ścianę ponad pół kilometra dalej, gdzieś pod ziemią : o
|
@ap
no troche redstona poszlo ;/ |
Dokładnie, to jest tylko dla tego zrobione żeby gracze przebywający na roku wysilili trochę szare komórki
|
po prostu chcieli zrobic klimat grozy xd
|
Chuja... tyle wam powiem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |