![]() |
Czy Cipsoft maskuje sprawę Spike sworda?
Npc nie odpowiadają już na żadne zagadnienia o spike swordzie,i chyba nawet Amber nie jest tak rozmowna o swoim życiu na Mainie.Jak myślicie co chciał zrobić Cipsoft?
|
Nic ? A czy rząd amerykański maskuje latające wieloryby ? Jak można maskować coś, czego nie ma/ nie można tego zdobyć. To jest zwykły miecz na wysepce, a nie żaden cel tej wyspy, jakaś ultrazagadka, jakiś quest.
|
Po co nowy temat mało ich masz..?
|
Według mnie Cipsoft zaciera ślady RPG, które były dostępne - o Spike Swordzie, czy o innych tajemnicach NPC. Teraz to tylko mieczyk, który leży na wysepce..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Questa nie ma, tylko kompletni idioci ekscytują się jakimś mieczykiem otoczonym płomieniami, jak chcecie się pobawić w lore, to idźcie pograć w Wowa, a nie szukacie go na siłę tam gdzie go nie ma. A jeśli na dole w bibliotece jest quara, to znaczy że jest też na rooku? Omg! Genialnie! Wymyśliłem nowy quest! A może to ma coś wspólnego ze spajk słordem ?!!11! Ubij Quarę i wypada spike sword! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To zawsze był pokaz na wyspie, pokaż mi dowód kiedy było inaczej.
|
To po ciula znikanie miecza? Po nic? Skrypt napisany przez przypadek? Połykanie miecza przez Wielkie Latające Wieloryby?
|
Cytuj:
|
@Up - To jest bug? 0o. Ja myślałem że to celowy napisany skrypt, zresztą sam miesiąc temu myślałem że to bug :D. Ale niektórzy z mojego tematu mnie naprowadzili ;s
|
Cytuj:
|
Weź dowiedz się kurwa czegoś, zanim zaczniesz pisać, te miejsca są na mapie wykradzionej przez hakerów i dzięki temu w ogóle ktoś się dowiedział o możliwości zniknięcia spike sworda -.-.
|
Cytuj:
|
Podpisuję się pod panem @up
|
Cytuj:
Kto tu jest cwaniakiem? W dupie byłeś i gówno widziałeś ? A może zdobyliście już spike sworda że tak się do mnie wyrażasz, albo jakikolwiek dowód na to, że spike sworda da się zdobyć (mam na mysli racjonalny dowód). @Verm Masz może cytat? Z tego co pamiętam to było przypadkowo odkryte, no ale mogę się mylić. |
Mapa jest ogólnie dostępna w internecie, mam ją. Mogę podesłać screeny, jak nie wierzysz.
|
@up - dobry pomysł, bo ja też chętnie obejrzałbym screeny, więc wrzuć w tym temacie. A co do mapy - te dwa pola do znikania SS są jakoś oskryptowane, czy nie masz wglądu do skryptów?
|
Jednak zuploadowanie 2mb screena na internecie radiowym to nadludzki wysiłek =/. Wglądu do kodu skryptów mapy nie ma, wiadomo tylko, które sqmy są oskryptowane (jest tam puste miejsce). Z pewnego forum mam też skrypty NPCów autorstwa Cipsoftu, nie ma w nich nic ciekawego, nie wliczając tego, że nie ma skryptu Amber. Mogę wam podrzucić ewentualnie link do mapy na pw, jeśli gdzieś się znajdzie w internecie - sami sobie sprawdzicie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |