![]() |
Skórka z minosa???
Mam takie pytanie, które nie daje mi spokoju od ostatniego update, kiedy to zmienił się Rookgaard. Od tego czasu, dzielnie exterminuję minotaury, z których od czasu update nie poleciała mi ani jedna skórka z minosa... Powiedzcie mi, czy tylko ja mam takiego pecha? Czy z minosów na rooku już nie lecą skórki??? (Z bosa leci dalej, o tym wiemy xD )
|
Tak, tylko Ty masz taki problem. Możesz nawet expić 5 godzin i nic nie poleci, a możesz zalogować sprawdzić bossa i Ci poleci, powodzenia.
|
Tefloniqu, tylko jeśli ma się takiego pecha jak ja (o ile to pech:S), gdy nie mogę od czasu update znależć Shenga, to co wtedy? ;)
Skóry minosa lecą i bez tego, wszystko po prostu zależy od szczęścia. Kiedyś pamiętam, że przed 'backpack addon' waliłem je kilka dni non-stop i nie mogłem wylocić ani jednej. Miałem pecha. Lecą jednak normalnie. |
A więc dzięki B) . Miejmy nadzieję, że los się dla mnie odmieni i wylocę kilka skórek. :wiking: Powiedziałem sobie, że jeśli zdobędę ich 100, kupię pacca na to konto, bo niestety mam tego chara na innym koncie, niż mój "main char" :(
|
Pecha masz ;d mi dosyć często leciały, albo po prostu zmienili że rookowe minosy rzadziej dropią
|
mi fajnie lecialy, ale tez mam tak jak ty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |