![]() |
Kasa
Witam, mam problem ponieważ na jutro potrzebne mi 1500 zł. Nie mam pomysłów jak zdobyć takie pieniądze w tak krótkim czasie dlatego właśnie zakładam temat. Macie jakies pomysły? Może kredyt w jakimś banku? o to będzie ciężko bo nie pracuje. Zna ktoś jakies banki (oprócz Providenta) które umożliwią mi pożyczke w tak krótkim czasie? Posiadam dochód w postaci renty. Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki. Mieszkam w Białymstoku
|
Na Lipowej otworzyli ostatnio szybkie pożyczki "chwilówki", na Malmeda zdaje się, że też jest coś podobnego.
|
Nie bierz żadnych kredytów, bo możesz wpierniczyć się w bagno po uszy. Posłuchaj trochę TV, gdzie wiara zaciąga kredyty, a później następne na spłatę poprzednich kredytów. Osobiście wolałbym nie mieć co do gara włożyć niż kredyt wziąć.
|
Mafia dużo płaci za narządy z tego co słyszałem...
|
@up
All day ..... all night .... all day .... all night .... trollin. |
Cytuj:
Ja nie trolluje, ukazuje tylko ludziom ich głupotę - kto normalny piszę na forum t.pl jak szybko uzbierać 1500 zł ? |
A nie możesz poprosić kogoś z rodziny o pożyczkę? To nie jest aż tak duża kasa, żeby nikt tyle nie miał.
|
Ale nie każdy jest tak bardzo bogaty.. niektóre rodziny zarabiają te 1500zł miesięcznie, a jeszcze rachunki, jedzenie, ubrania itp.
|
A mnie sie wydaje że powinieneś bank okraść 8o albo sąsiadke :wasabi:
No a poza tym według mnie mógłbyś kredyt wziąć, na pewno by sie znalazł taki kredyt na małą kwote. Jeżeli kredyt nie pasuje to możesz sprzedać nieprzydatne rzeczy np: na allegro, tablica, gumtree |
sprzedaj itemy na allegro;).
|
typ pyta się jak szybko uzbierać kasę, a wy mu odpowiadacie po miesiącu...
http://img69.imageshack.us/img69/4551/facepalm2d.jpg |
Hahaha : D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |