![]() |
Gdyby nie Tibia..
Prawdopodobnie, gdyby przynajmniej 80% ludzi którzy teraz grają bądź grali już od jakiegoś czasu, strasznie przy tym "no lifiąc" zajęło by się tańcem, i poświęcało mu tyle czasu co na grę.. to może co czwarty nałogowy gracz potrafiłby teraz tak:
http://www.youtube.com/watch?v=6pcfWvuBQTk Osobiście dla mnie, jeden z tych lepszych, jak nie najlepszy "tancerz" jakiego w życiu widziałem .. warto zobaczyć ( i nawet przecierpieć tę prawię 6 min) ;) |
Czy to temat o tańcu czy "co by było gdyby"? Jeśli to pierwsze: meh. Jeśli drugie - ja na przykład obecnie nie gram w Tibię, to marnuję czas na inne, równie bezproduktywne czynności.
|
Tibia to moje rzycie wiec gdyby nie ona, to nie wiem co by to bylo :wasabi:
:cup::cup::cup: :baby::baby::baby: |
Skąd wziąłeś to 80%?
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że na 99% jesteś debilem. |
eee no sa jeszcze inne rzeczy oprócz tanca ;D ale tez fajny sposob na odciagniecie sie od kompa
|
mimo tych wad tibia przynajmniej mi pomogla w lepszym angielskim , chocby takie sell buy trade offer albo idiot xD
|
zgadzam sie z fafa112233 :)
dzieki tibii nauczylismy sie jakis krótkich wymian zdań najczesciej z brazylijczykami :D! heheh |
A może gdyby twój tancerz zajął by się np. budowaniem dróg zamiast uczyć się bezużytecznego tańca i poświęcił temu tyle czasu co tańcowaniu to mielibyśmy gotowe autostrady:). Szczerze mówiąc wole już marnować swój czas przed kompem niż uczyć się skakać jak małpa:).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |