![]() |
Flash klient jako MC?
Mam pytanie czy jeśli będę używał jednocześnie flash klienta i normalnego klienta (generowane będzie raczej 1 IP) to czy CIPSOFT uzna to jako MC czyli łamanie reguł co za tym idzie odpowiednia kara ?
|
A to nie jest tak, że jeżeli logujesz się na flash cliencie, to z normalnego Cię wylogowywuje i tak w kółko ?
|
Nie, spokojnie moge grac jednoczesnie na obu.
|
Cytuj:
@ TOPIC sądze, że najlepiej się spytać Cipsoftu emailem no ale możesz ryzykować ;) Najwyzej powiesz, że testowałeś na jednym charze stabilność działania klienta. |
NAPEWNO nie wolno uzywac dwoch kont jednoczesnie. Jakkolwiek do tego doszedles. Tyle w temacie.
|
Cytuj:
Oczywiście, jak CipSoft cię złapie (jakimś cudem) to dostaniesz bana i zapewne żadne odwołania nie pomogą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzies w regulaminie jest napisane ze uzytkownik moze posaidac tylko 1 konto. przynajmniej kiedys tak bylo. A jesli banowali za mc to tylko za modyfikowanie klienta tibi zeby mogl 2x sie uruchomic.
|
Cytuj:
@topic W sumie raczej nie wiem jak ugryźć temat bo niby w regulaminie pisze tylko na temat modyfikacji klienta, nielegalnego oprogramowania... a tu ani jedno ani drugie nie wchodzi w rachube.. hmm swoją drogą myślę iż to niedopatrzenie Cipsoftu.. ale możliwe, iż sprawa ma sie jak z tp.. usunąć możliwości nie usuną a kary za to będą.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |