![]() |
Szukam gry.
Witam, chętnie pograłbym w coś podobnego do Tibii. To co najbardziej podobało mi się w Tibii, to poziom trudności, a mianowicie to jak łatwo stracić level i jak często lecą z nas itemy. W większości Metino podobnych nie tracimy nic przy śmierci. Nie jest niczym specjalnym. Podobało mi się też PvM i PvP. PvP ma swój klimat, myślę, że jest niepowtarzalne i nie liczę tu na za dużo. PvM też jest fajne. Nie chce po prostu stać i bić creepów trzymając hotkey skilla, jak ma to miejsce w MU. Wiem, ze dużo wymagam, ale macie jakieś propozycje? Kompa mam całkiem dobrego, wchodzą mi najnowsze gierki, wiec z tym nie powinno być problemu. Najbardziej zależy mi na dropaniu itemów przy śmierci. Jest podobna gra? Z góry dziękuje za pomoc. :)
Nie chodzi mi o OTS'y, ale o inna grę. :) |
Altaron.
Altaron.pl |
Dokladnie. Tez pomyslalem o Altaronie.
|
Dziekuję, ale ta gierka leci na silniku graficznym Tibii, chodziło mi aby się od tego oderwać. :)
|
Cytuj:
WoW. Gwarantuje ci epickie wk*rwienie gdy Rogue weźmie ci spodnie warte 60zł. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No nie wiem.. Robią mało takich gier teraz, głównie z powodu panującej wszędzie manii na uproszczanie wszystkiego. |
I z powodu komercjalizacji wszystkiego...
|
Z tych bardziej "dennych" gierek i okrytych złą sławą mogę ci w ostateczności polecić Margonem.. graficznie podobne, tyle że przy dedzie nie tracisz itemów.
|
"graficznie podobne, tyle że przy dedzie nie tracisz itemów. "
:( Tak naprawdę chodziło mi głownie o to. Grafika może być 3d, chętnie nawet dobra. No, ale trudno. Tak bywa. ;d Czekam na jakaś dobra produkcje. ;d |
Napewno nie znajdziesz drugiej takiej gry w ktorej straty posmiertne sa tak wysokie. Wiekszosc ludzi to raczej zniecheca niz przyciaga.
|
Polecam gre Dragon ball Legend, jest to mozna powiedziec ze ots tibii ale z postaciami DB
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |