![]() |
36 Knight FACC
Siema.
Mam takie male zapytanie, czy podolam GS-owi na skilach 71/70 EQ
Z Gory Dzieki. |
nie mozesz sprawdzic? nikt raczej z pamieci ci nie powie ile potów zejdzie, ale śmiało mozesz isc sprobowac go zabic.
|
no ale nie chce isc i stracic 50 potow albo pasc co gorsza.
|
Paść raczej nie masz szans - 600 hp GS nawet dwoma hitami nie da rady zdjąć. Spokojnie się wyleczysz.
|
okej dzieki, dam znac jak mi poszlo, narazie dobije skila
|
matko jezunia , poco ci bicie Gaint Spajdeera ?$ pzeciez on jest strasznie mocny. ja c i radze wbic 65 lvl i potem exspic na gs'ach.
POmoglem? |
Cytuj:
A jesli juz zaczeliscie temat exp, to na czym expic najlepiej takim knightem na faccu? bo na pacc expilem na scarabach |
Elfy, mino, cycki, dark catedra na tym spokojnie dasz rade expić .
|
Cytuj:
A DS'y? Oplaca sie expic? |
Ds'y mocno biją i zmarnujesz dużo potków zanim zdążysz go ubić. No i waste będziesz miał.
|
na DS'y najlepszy pall :D a Ty idz na Sternum (cycki + tomb) :P
|
Może i zabijesz ale i tak nic nie zyskasz jak wydasz 50 pat a lotnie 17 gp -_-
|
Na pewno dasz rade go zabić... Ale jest to nieopłacalne.. Odradzam..
|
ds nie dla knighta , za duze waste
|
padnac nie padniesz , ale bicie go solo knajtem to waste , polecam polaczenie z drutem pacc ktory by nawalal z exori flam . ;]
|
taa sam sprawdz ale pewnie potow Ci troche pojdzie
|
Knightowi na takim lv nie oplaca sie expic na gs bo duzo potkow;pidz na Monsternum kolo Thais
|
Zabić zabijesz, ale moim zdanie to bez sensu. Zuzyjesz z 20 potkow a ci wypadnie moze 200 gp
|
Mi się zdaje, że Jambil po prostu chce się sprawdzić. Jeśli tak to nie ma co kalkulować czy opłaca się czy nie. Niech się bawi tą grą, a nie wyłącznie liczy zyski i straty.
Pozdrawiam! |
Jeżeli chcesz na nich expic to nie opyla się, jeżeli chcesz mieć osiągniecie to zabijesz na lajcie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |