![]() |
Chcę zalożyć Gildię.
Dziendobry , jestem Jakub i chcem zalozyc Gildie , chodzi mi oto aby chodzic na expy , hunty , questy , albo chcem sie pobic . Szukam osoby ok 10-14 lat bo sam mam 13 ... Moje imie na skype to JakubRaz , okej wiec szukam osoby 1 , swiat to candia , kiedys gralem na hibernie ale oni tam som nie mili :/
jezeli ktos chce na skype porozmawiac to prosze jestem albo tutaj , jestem godzinke przy komputerze dziennie wiec mam zawsze czas odpisac i pograc azem |
marna prowokacja, aby zainstniec na tym forum .
|
lool jak ty możesz z takimi błędami pisać przecież teraz każda szanująca się przeglądarka sama ci je podkreśla. Poza tym ja wiem jak ty grasz i jaki masz słomiany zapał najpierw się rwiesz do zakładania gildii i postaci a potem odchodzisz pierwszy bo nie masz czasu. Najpierw dorośnij do takich spraw.
|
nie widzisz że to prowokacja ?
|
to nie jest prowokacja :wasabi:
|
To co to jest twoim zdaniem? ;d
|
Nie wiem co to jest ale patrząc na ortografie tego "pana" jestem w stanie uwierzyć we wszystko.
|
Czemu mnie obrazacie? JA NAWPRAWDE SZUKAM GILDI!!!!!!!!!1!!!
rEJFIRESH prosze pisaci na skype , JakubRaz !!!!! i prosze nie pisac takih besensownych odpowiedzi :) Jakub Razowski. |
Kuba, olej tych cieniasów - mam 7 druida ma candii w thaisie, moge gildie zalozyc, tylko 9 lewel na exure wbije i mozna roty poklepac ale ty bloker bo ja mam 14 shielda :( a pk to najlepiej na poh ew. orc fort
|
Kolego radze Ci może pograj jeszcze trochę w Tibie ( wbij jakis wiekszy lvl ) i dopiero zabieraj się za tworzenie gildii. :)
|
omg co to ma być wogólę
|
tak, tak na sam początek zamiast zabierać się za tworzenie gildi poświęć czas na naukę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |