![]() |
Expiący sobie na fibuli
i jak tu mozna expic jak takie noobki lataja ci na bocie po calym expie..
sa to podziemia fibuli, roty.. zal mi takich.. http://iv.pl/images/88904938716494004138.jpg |
I co? To jest powód do zakładania nowego tematu?
Dlaczego nie pokażesz swojego nicku? Gdzie jest krzyż? |
do czego ci moj nick czlowieku.. w przypadku innych mam mozg..
wiem ze wy na guardi tez expicie na takich lvlach na rotach.. po co wg z roka wychodzicie jak chcecie tak expic |
yy.. żeby sie wyexpić? Tydzień na takim bocie na fibuli na rotach i już masz duży lvl, w przeciwieństwie do tego jakbyś miał ręcznie expić na lepszych potworach..
Przyzwyczaj się już, że CipSoft ma w dupie Botów, niech sobie latają byleby kupowali Pacc. Albo przenieś się na inną miejscówkę. Na twoim lvl'u masz dużo miejscówek na których możesz się spokojnie wyexpić do tego 30. A potem już z gorki. |
Cytuj:
Z tym mózgiem to bym polemizował. Poza tym, co Ciebie boli, że on tam expi? Jedni lubią azjatki, inni murzynki... |
az tak bardzo jestes niedorozwiniety ?
co mnie boli ? odpisywanie na takie posty jak twoje.. chlopie.. to jest 100+ knight, nie moze isc na dragi, guardy ? tylko siedzi noob na rotach i ksuje co popadnie.. niech zwoli exp dla nizszych lvli |
z tego co mowisz to np. Tomurka powinien expic na Orshaballach ...
trudno takie zycie podzikuj cip softowi albo zreportuj go ... |
Tomurka to co innego.. 400 lvli roznicy..
jemu sie nawet nie dziwie bo na no-pvp nie ma gdzie expic.. a na Aurerze gra dziennie od 150-200 osob.. wiec ma miejsca do expa.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście szydzę. Nadal nie odpowiedziałeś dlaczego nie pokażesz swojego nicku. |
Ale co żeście się czepili jego nicku? :P
|
Po prostu ciekawi mnie historia zrobienia tego screena. Dlaczego zakrył ten głupi nick :D.
|
Dlatego lubię pvp. Boty nigdy nie są przeszkodą
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |