![]() |
Czym grać ... (przerwa/samotnik/pacc)
Jak wyżej, powracam do gry - miałem kilka m/c przerwy i czym tu grać ?
PACC bede miec na 100 % zaraz po wyskillowaniu, bede grac raczej sam. Swiat PVP |
aktualnie, najbardziej faworyzowaną profesją jest palladyn, na drugim miejscu profesje magiczne i na samym dole knight . Wiec zdecyduj (myśle, że najrozsadniej będzie wybrać paladyna lub któregoś z magów) Widzałem, że pytasz też w innym temacie o świat - ja polecam Saphire ( sam zacząłem na niej grać)
|
Ja polecam knighta:). Sam zawsze nim gram.
|
ja tez polecam knajta wyobrazcie sobie gildie w ktorej jest 30 elite knajtow 200+ przeciec takiego timu nie da sie pokonac no i ewentualnie jeszcze 2 elder druidow do leczenia :)
lista najlepszych profesji 1 miejsce elite knajt 2 miejsce kanjt 3 miejsce rookstayer paccem 4 miejsce rookstayer facc 5 miejsce brak 6 miejsce brak 7 miejsce brak 8 miejsce brak 9 miejsce brak 10 miejsce brak 11 miejsce elder druid 12 miejsce druid 13 ... 14 ... 156 miejsce master sorcer 157 miejsce sorcer no i dla paladyna zabraklo miejsc bo to najgorsze gówno :wasabi: :wasabi: :wasabi: :wasabi: |
Za przeproszeniem żydku piszesz głupoty :).
|
Polecam knighta i świat Iridie.
|
Cytuj:
anas i jego psy nie pozwola nikomu biegac po zadnym lepszym respie =) latwo o deske/hunta a co do profesji to zalezy czy chcesz grac dla rpg czy pvp dla rpg dobry jest palek, mozesz expic w wielu miejscach latwo i przyjemnie ze sporym expem i kasa dla pvp to zdecydowanie druid z oczywistych przyczyn + robi na wyzszych lvlach kosmiczny exp na lizard city czy souleaterach |
Cytuj:
|
tyle porad ile gustów ^^ a ja mowie BIERZ PALADYNA ;D :P osobiście zawsze mi sie nim najlepiej grało ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |