![]() |
Knight 41 lvl
Witam mam 41 knighta na świecie Calmera, jest jeden problem.
Nie wiem gdzie expić ;( Expiłem na dk wbijajac przy tym 5 lvl'i + robiac czasochlonnego bag loota po 14k capa. Zna ktos moze jakas fajna miejscowke co nie trzeba siedziec caly dzien i sie meczyc z bag lootem a jedynie 2-3h? Tak zeby z golda i itemów bylo po 15-20k na czysto i z 30k+ expa na h Dodam również że mam eq: -DSM -DH -G Legi -D Shield -Bright Sword Prosiłbym też o wycenienie Nightmare Blade bo nie wiem za ile sellnąć ;/ |
Pomoc
nightmare blade cena jest zależna od servera a co do expienia z lootbagowaniem to może i loota najlepszego nie ściągniesz ale jeżeli masz przynajmniej skilla 80/75 to powinienes bez waste klepaćdragi z takim eq :).Pondadto jak przyfarcisz to będą Ci leciały dragon shieldy.Polecam dragon lair przy venore (wchodzisz za pomocą parceli jeżeli wiesz o czym mówię)
|
jezeli sie boisz dragow to idz na mintwallin tam to sie dopiero mozna dorobic ;d
|
Nightmare Blade - 35k~
Mint, EF, obrzeza OF. Fajnie by bylo jakbys kupil pacca i sobie postmana zrobil. Pozniej mozna z EFu fajne loty wysylac. |
:)
Cytuj:
Polecam OF, ale ze skillami 70/70+ :P. Atakuj wszystkie orki oprócz Warlordów, ponieważ będzie niezłe waste. :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |