![]() |
Bład.POMOCY~!
Witam.Mam problem a dokładnie z instalacją tibii.Gdy chce ją zainstalować to pokazuje mi błąd :shellexecuteex code 2.Na innych poradnikach czytałem żeby uruchomić jako admninistrator ale wtedy pokazuje mi się napis:Nie można znaleźć określonej ścieżki.Mam windowsa 7.Pomocy.Ale ni przyjmę pomocy np żeby coś porobić z systemem bo to komp mamy.Mój sie spalił a siostra chytra :).POMOCY.Proszę o wysyłanie wiadomości tu albo na e-mail [email protected] :).Z góry dziekuje ;(
|
Na pewno jestes zalogowany na koncie administratora? Moze sprobuj sciagnac jeszcze raz, moglo sie cos skonocic przy pobieraniu i prawym na to i "uruchom jako administrator".
|
A ja napiszę mimo wszystko, abyś przekonał Mamę, żeby zainstalowała inny system - np. XP. ;) Z tego co czytałem w innych tematach nie ma nic gorszego niż Win 7, gdzie nie tylko tak prosta gra jak Tibia ma problemy, ale nawet Word się zacina. Sam miałem z nim do czynienia i naprawdę.... szkoda gadać, że w dzisiejszych czasach taki syf można stworzyć ;)
|
Jak się potrafi używać 7 to nie jest taka zła. Zaś opowieści o zacinającym się wordzie można włożyć między bajki, to nie vista. Instalowanie ponad 10 letniego systemu to żadne rozwiązanie.
Ponowne ściągnięcie klienta powinno pomóc. |
Hmm no tak ściągałem kilka razy klienta. Jestem na koncie administratora(jest tylko to) a mama jest nieprzekonywalna bo właśnie ją prosiłem.Uważnie patrzałem na stan pobierania nie mrugając przez 10 min.Dalej to samo.No trudno musze kompa do naprawy chyba dać :)X(
|
2 Opcje:
1. Niech wpierw naprawią, czyt. "zainstalują" Mamie XP ;) Slythia, nie mówię że racji nie masz, lecz w życiu tak bywa, że czasami lepsze wydaje się być to co udoskonalano przez 10 lat, niż najnowszy prototypowy system, w którym i tak nie zastosowano najnowszych rozwiązań, gdyż niektórzy ludzie na błędach się nie uczą....nie dość, że swoich, to jeszcze innych. "Pokłony" w stronę MS. 2. Bankier, spróbuj wejść przez Flasha, bo jest w końcu ta możliwość. Obserwując kanały "Help" oraz rozmawiając z wieloma osobami podczas samej gry, okazało się że wiele problemów zanika po uruchomieniu gry przez flasha. Niestety inne się pojawiają z kolei, ale już to niedoskonałość samego flasha. A więc spróbuj :) |
Nie rozumiem. Przez 2 lata użytkowania win7 nie miałem żadnego problemu. Jedyne co można zarzucić temu systemowi to to, że jest zasobożerny bo wyglądem i wygodą użytkowania bije XP na głowę.
|
Cytuj:
|
Ehh. Próbowałem z 999999... razy nakłoni mamę a mama mówi:Trzeba było dba o kompa a nie mi teraz z nim cos kminic. A co do flasha jak moge przez niego grac w tibie>>>??? :):baby:
|
Cytuj:
Co do flasha, odpalasz strone tibia.com, logujsz sie i klikasz "join beta" i pozniej obok postaci taki guziczek bedzie i klikasz "play". |
Vadimqu, to kwestia przyzwyczajenia, moim zdaniem zarówno Ty jak i ja mamy rację :P Dawno temu był taki czas, że osobiście nie wyobrażałem sobie przejścia na XP z Win98, jak teraz nie wyobrażam sobie przejścia na inny system. Są "miłośnicy" każdego z systemów i niech tak pozostanie ;) Najważniejsze aby dobrze się na nim pracowało i aby jak najrzadziej wystepowały problemy. Faktem natomiast jest niestety to, że Win7 jest systemożerny, więc ja dziękuję bardzo za taki luksus :] Pewnie, że można kupić Lamborghini Diablo bo ładnie wygląda, tylko po cholerę, skoro pali (średnio) 20l. na setkę.
|
Cytuj:
|
Linux : D <znaki>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |