![]() |
Jak wbić najłatwiej sorcererem bez pacc dużo kasy?
tak jak w temacie. Z początku sądziłem, że sprawę załatwi stworzenie knighta (gram na infernie). Ale się myliłem. padam nim znacznie częściej niż sorcem. Oczywiście kierowałem się tym, że knighty uważane są za maszyny do zarabiania kasy. no ale się myliłem... No więc gdzie w miarę dobrze poexpić padając jak najrzadziej, i zarabiając może nie kokosy , ale przyzwoite sumki? chcę zdobyć fundusze na pacc za gp ;-] mam w tej chwili 25 sorca facc oczywiście.
Bo gdyby się tak zastanowić i wymienić kilka popularnych expowisk, które znane są na facc za żyły złota....: mount sternum w tym undead cave - odpada, dużo ludzi i pkerów kazordon kopalnie dwarfów + wieże minotaurów - tych wież nigdy nie próbowałem, ale w kazo już padłem masę razy sorcem.. no może to dlatego że miałem niski lvl expiąc tam ale jestem zrażony do tego miejsca -mintwalin - chyba najlepsze miejsce do zarabianie na facc. nie dla mnie - odkąd cudem tam doszłem raz i jak na razie ostatni, z pomocą internetu, i padłem przez crash kompa odechciało mi się tego miejsca. Ponadto wcale tam nie zarobiłem dobrze (przed śmiercią wyciągałem małe profity, nie wiem jak to możliwe) shadowthorn - byłem tam raz, i powiem że exp średni, zysk całkiem całkiem, ale za dużo obrywałem przez rzucające się gromady elfów i traciłem sporo na leczeniu się orc fortres - nie było mnie tam dragi wszelakiego rodzaju - nigdy na nich nie expiłem na real tibi, ale z doświadczenia z otsów wiem, że zwykle jest na nich super exp, ale okropne straty w kasie -fibula roty - trudno mi oceniać to miejsce -POH -dużo ludzi No to tyle. Możecie mnie nazywać nobem, ale nie mam dużej wiedzy w grze więc proszę was o pomoc. Może coś napisałem źle? będę szalenie wdzięczny za pomoc. PS żeby rzadko padać sorcem powinno się (na facc) nosić time ringi + manasy? |
Takim lvl to ciezko bedzie Ci robic duze profity. Na poczatek musisz wyrobic ladnie postac, zeby potem wyciagac jakies przyzwoite profity. Na razie bij lvl i mlvl, kopalnie dwarfow polecam. Jak kupisz sobie pierwszy pacc, wykonaj postman questa, wtedy bedziesz mogl wysylac sobie parcele z lootem, np. z mint, ef, of, itp ;d Wtedy bedziesz mogl ladnie zarabiac. Co do dragow to sa spoko ale na wyzszy lvl ;)
|
No to super dzięki wielkie ! skoro mówisz kopalnie dwarfów to pewnie myśli też nie tylko o laniu soldów ale również guardów ;-] sądzisz że do którego lvla mogę tam siedzieć 40? (o ile udało mi się tam przeżyć miałem całkiem niezłe profity jak na ten lvl no i facc - rekord mój to chyba było 1cc, ale zwykle koło 3-7k zarobku wychodziło). zarobić na pacca i potem orc fortres? albo od razu coś na pacc terenach.. dzięki jeszcze raz!
|
jak sie zapoznasz z kopalnia to juz nawet od 22 lvl z ognista rozdzka mozesz expic na guardach, ofa dla sorca nie polecam tam tylko knight moze chodzic ewentualnie paladyn
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic HAHAHA ZARABIANIE 25 SORCEM FACC XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
sorcem do 80 lvl NIE DA SIE zarabiac. Nie mowiac wogole juz o facc. przeciez to totalna porazka. Facc to tylko pall albo knight.
Jak chcesz uzbierac na pacca to najpierw uzbieraj kase na innym serwie. kup sobie pacc i zacznij grac na infernie. Ten serwer do najprostszych nie nalezy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |