![]() |
Cyclops-czy to dobry wybór ??
Jestem druidemm Właśnie dzisiaj zawędrowałem do Thais aby expic na 'cyckach'.
Grałem ok. 2 godziny i zrobiłem mniej doświadczenia aniżeli np. na rotach[w tym samym czasie] ;( W dodatku biję je z hmm więc nie jest tez to tanie. Loot jest bardzo słaby,rzadko trafi się halberd czy cos co posiada większą wartość. Pomóżcie... Piszcie czy powinienem zostac w Thais by expic na cyckach. P.S:proszę nie pisać postów typu: 'Przeciez w Thais nie ma tylko cycków....'-sam o tym dobrze wiem ale przykładowo w venore mam wiecej kumpli i moja rodzinke. Za wszystkie posty z góry dziekuję. |
Niepolaca ci sie :(:( niestety
Njalepiej przywolac sobie 2 archery ewentualnie elfy scouty <niewiem jaki masz lvl> i kupic dobry shield <np:tower> i jakas bron <np:fs,d hammer,k axe> i blokowac cyca > a summonki leją :) ja tak robie tez jestem druidem:) |
@raku
tylko jemu chodziło chyba o exp a nie o loot :/ bo jak 2 sumony leją to one też dostają expa~ |
Cytuj:
tiaa....wszystko jest fajnie tylko ja sie puyam czy powinienem zostac w thais...?? A tak pozatym to do summonów troche leveli mi potrzeba...no chyba ze deer rozwali cycka to moge spróbowac :D A Nawet jesli to tak jak powiedzial joey to exp idzie dla kazdego czyli np. dla mnie i 2 summonów. To wychodzi srednio po 53 exp.To wole isc sobie na roty i wczasie kiedy zabije jednogo cyca z mojej reki zginie ok.3 roty przy dobrym respie. Jescze raz prosze odpowiadac na moje pytanie czy powinienem zostac w thais ?? |
Ale jezeli masz 2 summony dostajesz 75 exp ale szybciej zdobywasz i niemarnujesz hmm wiec leprzy wybór mi sie wydaje :)
|
Venore ROXXX thais jest cienkie hyba ze chcesz loot
|
Cytuj:
tylko,ze kiedy walcze z cycem w zwarciu prawdopodobienstwo śmierci z mojej strony zwieksza sie dwukrotnie. ;( |
a tak wogule jaki lvl masz jesli mozna wiedziec?
|
Cytuj:
Dalej nie odpowiedziano na moje pytanie X( |
Mówilem juz ze Venore roxxx thais to dupa cienka
|
Wg mnie lepiej pojdz do venore. 1) Wiecej rybek 2) Spokoj 3) Wiecej znajomych 4) Roty, na ktorych mozesz expic, czasami mozesz wpasc na elf fortress.
|
Moim zdaniem cycki nie jest to dobry wybor dla Ciebie... Oto dlaczego
1. Tracisz duzo hmm, co jak wspomniales wyzej nie jest tanie 2. Loot cienki i straty sie nie zwracaja 3. Duzo ludzi huntuje cycki i dlatego tez jest to dosc slaby exp Z mojej strony radzil bym Ci expienie np w kopalniach na dwarf soldierach np z jakims summonem np elf scout i np ghoul :). Dosc dobry loot i exp :) Powodzenia i pozdro :) :) :) |
Moj sposob na cyce- ok. 25 level ok. 40 m lev- 5 bp hmm + 2 bp GFB i 20k expa na niecala godzine jak ludzi nie ma... Owszem nie jest to oplacalne za zbytnio ale czy to wazne? :P Wazne ze bezpiecznie i fajnie jest... Acha trzeba lazic po calym obszarze i wsyztskich poziomach wtedy najlepiej... z summonami bieda.
|
Hmm... Ja bym został w Venore na Twoim miejscu i expił na rotach/orcach [poszukaj, gdzieś jest baardzo dobry resp, ale uwazaj na shamana :P] i swamp trollach. :) Mało expa dają, ale jest ich baaaardzo duzo. Jak nie wiesz gdzie to poszukaj, raczej w nicsie niewładujesz jeśli nie pojdziesz do elf fortess, a ja Ci nie powiem gdzie, bo stracisz przyjemność z gry :P. Od takiego 18 lvlu możesz sobie skoczyć do amazon camp i prać amazonki i valkirie. Baga hmmów możesz mieć pod ręką, ale to bardizej jak nie chcesz tracić czasu, albo weźmiesz ze cztery Valkirie na klate... No i full many, coby vitke i niewidke wstukać w czas :P
Na cycki przyjdzie czas... Tak jak ktoś przedemną powiedział, pre bp hmm, pare gfb, ze dwa uhy, bez summonów... Drogo, ale dużyy exp idzie przy dobrym mlvlu. :) Ja np. jak się szykuje na cycki to juz tydzień wcześniej i robie sobie HMMce, GFB i takie tam [gram sorciem :P] i idąc na rotki, biore kilka blanków i robie runki expiąc (ale to tylko przy słabszych potworach). Jak zrobie wszystkie runki [hmmy najlepiej przydatne chyba] to ide zaexpić na Amazon Camp... Uff, ale się rozpisałem xD. Jednymisłowy: zostań w Venore! |
Wątpię... chyba ze będziesz walil z miecza :D
Cyclops to exp dobry jedynie dla knighta i paladyna, ponieważ nie potrzebują oni run żeby go zabić solo a loot jest mierny, więc jeżeli brakuje ci kilkanaście procent experience do następnego levela wybierz cyclopsy. Jednak z drugiej strony szkoda kasy na runy. Lepiej wybierz się na Ghoule, a jeżeli liczy się tylko exp, to na slime. :)
|
A ja bym ci radzil zostac w Thais i chodzic na fibule :p Duże respy rotów, na dsy to hmm na 12 lvl juz spokojnie przed nimi uciekniesz a runki po jakims czasie powinny sie zwrócic.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |