Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Update 9.4 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=238410)

qbfrost 14-12-2011 18:55

Update 9.4

Na zewnątrz jest coraz zimniej, ale mamy coś, co utrzyma Cię w przytulnym cieple. Wreszcie, po miesiącach oczekiwania, zimowa aktualizacja 2011 została wydana. W ciągu ostatnich kilku tygodni daliśmy Wam krótkie przeglądy nowości i funkcji. Przed zalogowaniem się do gry, aby zobaczyć je na własne oczy, przeczytajcie to ogólnie podsumowanie:

Nareszcie długo oczekiwana funkcja znalazła swoje miejsce w Tibii: rynek. Rynek pozwala na sprzedawanie i kupowanie przedmiotów za pośrednictwem stałych ofert cenowych. Podczas kiedy składanie ofert jest dostępne wyłącznie dla graczy z premium, wszyscy gracze mogą przeglądać rynek, szukać dobrych okazji i akceptować istniejące oferty. Ponadto depozyt trochę się zmienił Schowki obecnie posiadają skrzynkę depozytu, nową skrzynkę pocztową oraz ikonę rynku przez którą można otworzyć okno rynku. W nowej skrzynce pocztowej znajdziesz swoje przedmioty z rynku oraz wszystkie przesyłki będą tam dostarczane.
Czy masz już gotową listę życzeń? Może planujesz w końcu sprzedać wszystkie piętrzące się przedmioty w Twoim depozycie? Sprawdź sekcję standardowego klienta oraz sekcję klienta Beta Flash w manual'u, aby uzyskać więcej informacji o tym jak działa market.

Jeżeli chciałbyś poznawać i doświadczać nowe przygody przed lub po zakupach na rynku to nowa wyspa Quirefang może być tym, czego właśnie szukasz. Po dostaniu się na Gray Beach dziwne posągi przywitają Cię i będą miały trochę historii do opowiedzenia.
Ci z Was, którzy preferują podwodne odkrycia powinni zanurkować głęboko w morze. Wejdźcie w królestwo Deepling'ów, czujnych, wodnych stworzeń, które czczą swego boga-króla Qjell'a i są już blisko uniesienia się z głębokości na podbój powierzchni. Podejmij się wyzwań, które na Ciebie czekają i udaj się na dno morza do dziewiczych ziem, aby stanąć twarzą w twarz z osobistą strażą Qjell'a. Oswój majestatyczną mantę i uzyskaj prawo do ubierania się jak stworzenie z głębokości.

Jeżeli wolisz buzującą atmosferę ula to lepiej opuść Gray Beach na Quirefang i udaj się na północ. Hive Born, owadzie pomioty, stworzone, aby nieść zniszczenie, zasiedliły terytorium, zużywając wszystko dookoła nich i przekształcając je w pustynny rój. Czy odważysz się zapuścić do ulu? Czy masz to, co jest potrzebne do przeciwstawienia się czyhającym niebezpieczeństwom? Przeciwstaw się obawom przed insektami poprzez noszenie brzęczącego stroju i ujeżdżanie biedronki.

Oprócz nowego obszaru pełnego potworów i wyzwań, nawet doświadczeni podróżnicy, którzy znają wewnętrzne Tibijskie ziemie mogą od czasu do czasu natknąć się na niespodziankę. Cała kupa małych światowych zmian może teraz losowo wystąpić w całej Tibii. Zanim się obejrzysz Twoja pomoc może być potrzebna np. do złapania rabusiów lub przyprowadzenia małego Noodles'a. Ponadto uważaj na swoje otoczenie... wulkan może wybuchnąć, rzeka może być zalana i śnieg może się wcześniej czy później roztopić.

Kilka dalszych zmian i poprawek zostało wprowadzone w tej aktualizacji. Są one wymienione w Auditorium, więc pamiętaj, aby rzucić na nie okiem.
Możesz także pobrać nowy standardowy klient w wersji 9.4 z naszego działu download.

brzemian22 15-12-2011 16:48

Czytałem, że dodano nową wyspę z GS'ami, tarantulami, itp. Jest to podobno teren dla FACC, ktoś mógłby powiedzieć gdzie to jest?

Ten_Obok 15-12-2011 20:52

Na dzień dzisiejszy tylko przyglądam się wprowadzanym zmianom, nie gram ale udzielam się w tibijskim gronie. Jeżeli bym grał to moje zdanie brzmiało by następująco: każdy kolejny update przyprawia mnie o mdłości, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu, tym bardziej, że Tibia jest na szarym końcu w rankingu.

koksiu 19-12-2011 18:35

dobry update!
10/10 i świetnie opisane co się w nim znalazło ;)

godiwwy 19-12-2011 18:55

Mi się bardzo spodobał update.Żeby było więcej takich ;)

Lesticker 19-12-2011 21:24

Super update wedlug mnie

kondzio118 19-12-2011 21:57

Mi się podoba to ze wprowadzili nowa wyspe. Zawsze to rozładuje standardowe expowiska. Update zgodnie z kolegą pare pozycji powyzej 10/10

Xili 19-12-2011 23:11

średnio mi sie podobra update :confused:

Kanfarus 20-12-2011 07:34

Cipsoft zbyt ułatwia grę paccom, powinien bardziej dawać nowe tereny dla high leveli, którzy mało gdzie mają expić, a nie jakieś pośrednie miejscówki, bo dochodzi do tego, że ma się wolne kopalnie, yalahar itp. na lvl 100-300 jest multum expów, a dla tych 300+ jest ich znacznie mniej, do tego ciasno im, powinni głównie im teraz też coś zrobić, bo teraz to ciężko jest nawet na optional-pvp światach spotkać kogoś na tombach, rotach edron, czy nawet na kiedyś bardzo popularnych żółwiach na laguna islands. ;/

Pacce już tam nie expią, a przydałyby się takie expa dla facców.

Pietrzaktomek 20-12-2011 08:53

A co w Thais?

Mi to pasuje, że jest nowa wyspa.W Thais prawie nic się nie zmieniło.A podobno istnieje Święty Mikołaj w Tibi i dał Magic Longsword.Czy to prawda bo już nie wiem?

terrador 20-12-2011 09:34

Zajebiaszczy update, fajne outfity i spoko wysepka :d

fazaroth 20-12-2011 10:44

Chyba jeden z lepszych update ostatnich lat :)

cyganus 20-12-2011 10:56

Prawda jeden z lepszych update:evul:

vrathe 20-12-2011 11:40

update jest spoko, podoba mi się ten nowy rynek że można z dp kupować itemki tylko szkoda że wystawiać moze tylko pacc ;/

gregorek124 20-12-2011 15:42

Moim zdaniem, głupie jest to ze dodwać do marketu moga tylko Pacc

Sfazowanny 20-12-2011 15:43

tez mysle ze ten uptade jest spoko dodane fajne monstery i itemki

juri111 20-12-2011 15:45

fajnie że nowe outfity i mounty dodali

Mixxxon 20-12-2011 15:46

Mi na razie ten update się podoba. Mimo to że nie mam pacc to sądzę że market to strzał w dziesiątkę.

frafy 20-12-2011 16:11

Update świetny rynek to strzał w dziesiątke jednak martwia mnie te nagle zmiany cen:/ czyzby cos sie szykowalo? w rynku irytujace sa tylko te spamy ze kupia bohy za 1gp czy 5000 mpa po 1 gp:/ powinni to sprawdzac i dawac ostrzezenia moim zdaniem

StuntHeck107 20-12-2011 16:28

Upek mi się podobaja jak najbardziej . czekam na zakup pacca i nie ma lipy ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00.