![]() |
Pytanie po 2 letniej przerwie
Powróciłem do gry po 2 latach nieobecności i widzę, że trochę się zmieniło ;P
Zatem moje pytanie brzmią: Gdzie moge expić palem 69/55 35 lvl na Faccu. Mam zrobiony quest postman więc fajnie by było gdyby expowiska były w poblizu tych skrzynek :) Byłbym wdzięczny gdyby podawane expowiska były z dołączonym screenem albo sposobem dojścia :) Z góry dzięki za pomoc :) Pozdrawiam Maszi :) |
Mintwall ma skrzynkę, huncisz tam minoski, ale niewiem czy to teraz takie super opłacalne..
Możesz jeszcze spróbować na Dark Katedrze Albo też i cyklopy te mocniejsze. Elfy raczej odpadają, ale też tam masz skrzynkę. Na orc fortecy też masz skrzynkę i myślę, że dasz rade tam :) |
mintwalin, przedmieścia orc fortess, poh przy template, d-gaurdy...
na facc się wiele nie zmieniło. |
Mam jeszcze pytanka:
1. Czy na 35 lvl musze jeszcze moskilować? Mam 69/56 2. Mam 10k i zastanawiam się co kupić mam eq crown helmet, belted cape, plate legs, leather boots, ancient shield, scarf i crystal ring. Myślę o dragon shield i blue robe :) Dobry wybór czy kupić co innego? |
Dozbieraj jeszcze 10 k i zainwestuj w pall armor, albo w boh bo dla pallka to podstawa. Pozdro.
|
Nie radze na 35 lvl inwestowac w bohy mozesz kupic cos taniego tak jak mowiles blue robe + dragon shield, moglbys zainwestowac w small stone i wbic skill, Jesli chcesz mozesz isc na dragi super exp ale ryzyko, jesli masz dobrego kompa to polecam .
Jak ogarniesz to mozna tez gs na poh lub crus helmet zabijac lecz dragi latwiejsze i wiecej ich jest . |
Wg mnie teraz skillowanie i to minimum 75.
10k to nie za duzo, a masz zrobione dtd albo crusa? na jakim servie grasz? napisz do kogos to moze wyczyszci Ci crusa, a potem pall armor (+ 2 do skilla) Exp polecam na ofie,bez bohow berki moga doganiac ale na poczatek dasz rade, potem warlordy bez problemowo ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |