![]() |
SYLWESTER NA ELYSI (troche spóźnione foty)
Chciałem szanownemu państwu zaprezentować fotki z sylwestra na Elysi :P wszystko wyszło z mojej inicjatymy i kolegi o nicku Lanellots,
początkowo budowaliśmy rakiete ale że nie uchronnie zbliżał się sylwek postanowiliśmy to jakoś uczcić, zapraszam do oglądania i komentowania :P :) Serdecznie pozdrawaim -Wirosławskiego -Croosera -Maro De Castrato -i wcześniej wspomnianego Lanellots'a NO I CAŁĄ RESZTE COMENT PLS |
Ales ty madry :P to moze podaj jeszcze haslo co??
|
Teraz powinno wszystko grać, pierwszy raz uzywalem photobucketa, acha i jeszcze jedno, zdjęc nie przeniosłem jeszcze do albumu wiec po kliknięciu będą wszystki pod spodem :P
|
-Maro De Castrato najwiekszy noob jakiego widzialem, ciagle na fibuli lurowal dsy jak tam sorcem expilem to sie wkurzylem i przyblokowalem męde :] pamietasz mnie? pozdro lamo
btw gosc tak wydygal po tym ze sie do kazo przeniosl |
Nuda!!!
Jak patzre na te screeny krew mnie zalewa, po prostu sa nudne X(
|
Cytuj:
2.Jeżeli Ci się nie podobają te screeny to zrób lepsze bo narazie niema ani jednego twojego tematu w Zdjęciach :) |
Tibia zaczyna mieszac sie z prawdziwym zyciem,hmm kiedy beda sie ludzie uczyc z ksiazki w tibii ? ;/
|
nudne te fotosy....
@up racja nie lepiej sylwwestra spędzic z "prawdziwymi" kumplami...troszke popić pobawić się popuszczać petardy?!?!?! Co do książek Niezły Pomysł<lol> :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |