![]() |
5 SD runek x2
Niezbyt wiele osob w calej Tibii moze sie poszczycic taka kolekcja - pozadana zwlaszcza przez Magow.
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/138.jpg |
Hrhrhr gratz uzbierania bo to chyba twoj domek :). Ile jedna taka runka na Hibernie kosztuje?
|
Cytuj:
|
sd 2x :o kazdy chyba ma uhy 3x ale sd 2x ;o , btw n1 lvl :P
|
Skrin dobry (iteresujący :p ) HAIL WROCŁAW :D :D :D !!!!!!!!!
|
2 pociski w 1 sd to chyba jakaś nowość :D
|
SD 2x jest z Demona Questa (trzeba zabic warlocki i dragi) lvl 60+, duzo osob je ma.
Signed Vermyn |
w Venore na Eterni tez takie cos widzialem ;]
|
No dobra spoko , ale Lifely podkreśla że ma aż PIĘĆ ( 5 ) tych runek 2x to jest rzeczywiscie cos :D
|
Cytuj:
To nagroda z questa :P gratz uzbierania (i sell bp of sd (2x runes) msg me :D) |
Tak to jest interesujące szkoda, że droge lepszy sposób na zabijanie potworków ;( No ale spoko :confused:
|
Cytuj:
MOże kiedyś ten 2x SD był takim powiedzmy rare item ale teraz to juz prawie przeżytek. No ale 5 runek to już pokaźna kolekcja. Jak narazie to mnie zdziwił jeden run który widziałem na antice otóż tam było napisane jak sie na niego dało look "You see rune of mlvl 25 bla bla bla i miał 0x" To mnie najbardziej zdziwiło, no ale to antica i tam jest wszystko mozliwe :< |
Cytuj:
|
Lifely gratz ale i tak widziałem wcześniej twój domek z tymi sd 2x
Hail Wrocław!!!!! |
a jak je sie laczy?????????
|
Cytuj:
Tak, Tak słuchaj się takich ludzi to daleko zajdziesz.... |
Fajnie, każdy sorcerer maży o takich sd ;] :] 8o
|
NO gratuluję:) powiem szczerze, że pierwszy raz widze cosik takiego:) Jestem pod wrażeniem:)
|
wiem ze te runki sie dostaje z jakiegos questu i sa warte grube pieniadze ale niewiem ile i niewiem z jakiego questu :P :evul:
|
no nic lifely poprostu gratz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |