![]() |
Pomoc w odzyskaniu postaci po latach
Witam
Sprawa trochę nie typowa ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże. Jakieś 5- 6 lat temu mniej więcej jeszcze za czasów gimnazjum dostałem od kumpla postać na Neranie, Grałem nią sporo czasu, zainwestowałem w nią dużo czasu i pieniędzy po latach oddałem ja koledze z gry ponieważ skończyłem z grą i nie wiem dalej co działo się z postacią, teraz od 16 Maja 2011 nikt nie logował się na postać. Czy według was da się dotrzeć do informacji na jakiego meila zarejestrowana jest postać żeby skontaktować się z osoba posiadająca passy do postaci ?:) Darzę tą postać ogromnym sentymentem i chciał bym czasem wejść i pograć sobie chwilke ze starymi znajomymi i starą postacią :) POMÓŻCIE PROSZĘ :) |
Nie da się podejrzeć maila.
|
Niestety Wiem że nie da się podejrzeć :(
Ale jak by mnie ktoś z CipSoftu z kontaktował z tą osobą. Mamy jakiegoś Polaka w CipSofcie? Czy będę się musiał męczyć po Angielsku?:) |
Będziesz musiał męczyć się po angielsku, lecz pisanie do nich to głupota. Oddawanie postaci jest nielegalne, więc jaki ma sens przyznawanie się do złamania regulaminu? Poza tym, na 99% dostaniesz odpowiedź z automatu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |