![]() |
Gdzie skillować?
Witam, nie wiem gdzie skillować
o to moje skille i eq lvl 25 http://img585.imageshack.us/img585/2504/skilled.th.png |
kolego mozesz sprobowac slime. A jak pvp server no to z jakims magiem albo druidem na monku
|
slime jeszcze trochę za silny a taki rotworm za slaby, server jest non pvp
więc zupełnie nie wiem |
moze sprobuj dwarfy. Maja sporo hp i dobra obrone.
|
dwarfy jak up albo carrion wormy
|
Zakładam, że nie ¶wirujesz. :]
Więc do 65 - roty i trole. 65-80 - slimy. 80-90 - np.cycki powyżej - guardy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do tak 70~ shielda po próbuj dwarfy, minosy. Od 70 nie będziesz musiał często zmieniać slima bo jak wiadomo matka też skilluje i po paru godzinach będzie Cię nawet sporo hitać. Na slime (szczególnie że jest to non pvp) siedĽ tak nawet do 85~ nawet i więcej ale to trochę męczarnia co chwilę klikać, cycki spoko pomysł, dobrym nawet s± gargulce (jaki¶ tomb jest spoko, nie podam nazwy sam szukaj, na vengoth jest spoko miejscówka na nie i jest ich sporo więc możesz zmieniać w razie deda) jak już wbijesz jaki¶ lvl nie wiem jaki trzeba 80 chyba to zrób q na target dummy no i tam to już ile chcesz (musisz mieć owieczki żeby leciał shield, chociaż w±tpię żeby¶ doszedł do tego ;))
|
Cytuj:
jak kto¶ ma jeszcze jakie¶ propozycje to niech daje czym więcej tym lepiej :) |
Cytuj:
Skil wchodzi fajnie wtedy, gdy potworki (dwa) Cie nie kalecz± - przynajmniej przesadnie- a Ty raz na 30 ich ciosów zadajesz jednego bloodhita. Ale to wiesz. I nie jest ważne jakie to s± potworki. Ważne jest na jak długo Ci wystarczaj±. Zostaj± Ci roty i dwarfy do czasu, aż resp przestanie "wyrabiać", tzn. zacznie brakować nowych moobów. Wtedy przenie¶ się na slimy. Od 80 slim bedzie Ci schodził na 10 uderzeń knifem, więc przyjdzie pora na zmianę mooba. Cycki wystarcz± do 90+. Od 91 skila w swordzie stałem z knifem na Dwarfach-guardach. Czy fajnie się skiluje? O, tak! 1% skila wchodził po ponad 30 minutach. |
Cytuj:
dzięki |
Na twoim lvl luzem mozesz klepać slimy do 70
Od 70 monk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |