![]() |
List z paccem - UWAGA
dzis, dostałem śmieszny list o treści:
Krzys joe carlin GM rozdajemy 10 pacców jak chcesz miec pacca to nazbieraj 500gp,20 ham,20 meat i wyslij numer oraz haslo na e-mail [email protected] lepiej sie pospiesz ale prze dtym jakiś polak pytał czy jestem polakiem: Taki sobie Domin: polak? potem zaczełem sie ryć z tego listu i mu powiedziałem że dostałem list, on odpowiedział: 14:22 Taki sobie Domin: z czego sie smiejesz, jak by tego było mało chwilę wcześniej: 14:16 Magnus the bowman: HTTP://REPUBLIKA.PL/TIBIAPREMMYACC <--- IT'S REAL FREE PREMMY ACCONT FOR ALL.CHECK IT!!! -.- Apeluję do newbie: NIE WYSYŁAJCIE, NIC NA TAKI ADRES ANI NA ZADEN PODOBNY za chwilę zaspamuję temu typowi skrzynkę odbiorczą~ pozdro możecie pisać swoje apele i opstrzezenia |
Cytuj:
Cytuj:
NIEGDY NIE WYSYŁAJCIE SWOJEGO NUMERU KONTA ORAZ HASŁA NA ŻADNE ADRESY E-MAIL. PODAWAJCIE JE TYLKO NA WWW.TIBIA.COM ORAZ PRZY LOGOWANIU> NIGDZIE WIĘCEJ Edit:I pare innych ostrzeżeń. -Nie ma polaka-Gma, więc jak jakiś Polak sie za niego podaje(np w mailu) to znaczy, ze kłamie. -Cipsoft nie rozdaje paccy za darmo. -Cipsoft nigdy nie prosi o przysłanie swoich passów na jakiś tam adres e-mail @down Cytuj:
Bo na Ziemii nie ma zbyt wiele inteligęcji. |
Jak słysze "hakierków", którzy każa wysyłać hasła na meile typu [email protected] to mnie ze śmiechu skręca.
Totalni IDIOCI Zastanawiam mnie tylko czy ludzie nadal nabierają się na to? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |