![]() |
Pytanie
czy z mainlandu mozna wrocic do rookgardu??
|
Grrr. Nie.
Znaczy można ale tylko gdy cie z rookują (będą cie lać do 3 lev i papa mainie).:) --- Be quick or be Dead. |
Pytanie
A po co? Nie wyobrazam sobie powodu, dla ktorego moglbys chciec wrocic, chyba, ze chcesz sie bawic w dobra wrozke.
|
powod moze byc tylko 1:
na mainie wszedzie lezy pelno mace'ow i tym podobnego zlomu a na rooku mozna to bardzo niezle sprzedac |
Cytuj:
|
Cytuj:
to byl moj przyklad dlaczego czlowiek CHCIALBY wrocic na rooka BEZ straty lvl albo stuffu na przyszlosc przeczytaj dokladnie a nie obrazaj mnie bo ja tu jestem MODKIEM i mam wladze!! |
A gdyby sie uzylo zaklecia lewitacji ??
|
Eeeee. No to może byś wskoczył na wyższe piętro, ale nie wiem, co to ma z powrotem na rook wspólnego.
|
Ktos kto nie zna dzialania tego zaklecia (np. ja:) ) moglby pomyslec, ze moznaby przy jego pomocy przleciec nad morzed do wyspy :) Jak sie domyslam nic z tego. Nie widzialem na rooku ladujacych sorcererow ;)
Cytuj:
|
Sorry za offtopic, ale nie do końca :)
To mi przypomina pewną historię, którą znam tylko z opowiadań pewnego GMa (pisał na forum tibia.com kiedyś). Pewnego razu pewien gośc na Antice na rooku bawił się w blokowanie ludzi na minotaurze. Kiedy w ten sposób zginęło masę ludzi ktoś zareportował go, i akurat odczytał ten msg Guido (teraz to on już chyba wogóle się Tibią nie interesuje :( ). Wkurzył się na gościa, teleportował koło niego, i bach go z SD. Posypało się ponoć masa requestów od newbie, którzy nie wiedzieli kto to Guido, że jakiś master sorc lvl 50 łazi po rooku i ludzi morduje. Na to GM napisał, że ten gośc na rook to Guido, autor gry, i on się tylko teleportował na rookgard żeby pomóc w rozwiązaniu kilku problemów. Wówczas posywało się 10x tyle pytań z serii "jak ty piszesz na czerwono?" "jak się teleportować" itd. A wracając do tematu, Mchl - a wystarczyło by przeczytać opis czaru na naszej stronie Dzięki lewitacji możesz dostać się na dachy domów, pólki skalne.. I już. skoro nikt nie pisał, że da się przelecieć nad wodą, a tylko "wskoczyć" na górę, to znaczy że tak jest, jak jest :) Yogi : i co się chwalisz, że jesteś moderatorem? Ja jestem Super Moderatorem, a Bosal Adminem, i obaj mamy większe uprawnienia od ciebie lol |
to mi kiedys na da(n00b)i zdazyla sie podobna historia
siedze sobie na rooku i troche chwale sie swoim sprzetem [praktycznie wszystko co mozna miec na rooku] a tu przychodzi jakis typo i pokazuje mi swojego crown seta szczena opadla mi [nie wiedzialem ze to GM moze byc] ps. dzieki. jest 7:20 rano a ty mi juz chumor popsules :( |
aaa??
A jak wylewitujesz na dach, to jak z niego zejsc? Lewitacja jeszce raz?
|
tak
dlatego jak uzywasz tego czaru to musisz napisac up/down wystarczylo sprawdzic na stronie |
Mozna wrocic na rooka ale to jest bez sęsu bo zaczynasz wtedy od 1lvl i masz cluba jacketa, torch no i oczywiscie czerwone jabluszko w osobistym bagu
|
jednak to trzeba być geniuszem zeby wrocic na rooka albo totalnym downem na kit to by ci bylo zeby wszystko zaczynac od poczatku :D
|
jest sens przejścia na rooka, ponieważ na mainie mam już 7lvl przez FUCKIN PK!!! :rolleyes: bym se na rooku poćwiczył w jaskini pająków do 10-12 lvl i wtedy bezpiecznie przeszedł na maina... a teraz... jestem na mainie i chodze na węże żeby se expa nabić bezpiecznie... :D
|
Prawda jest taka, ze musialbys cwiczyc od zera (no dobra od jednego - poziomu). A poza tym, jak chcesz przejsc na maina, to nie oplaca sie na rooku robic ani jednego levla ponad osmy. Chyba, ze chcesz zostac pakerem na rooku :)
No i zeby przejsc z 11 na 12 lev potrzebujesz 4600expa, czyli wiecej niz z 1 na 8! pomysl ile to czasu! |
da się tylko musisz padać. jeżeli osiągniesz 5 lvl przywita cię rookgard
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |