![]() |
Telefon umrzył!
Siema,
Na wstepie przepraszam, jesli zly dzial. Wczoraj wieczorem mój telefon, LG GT540 zamrugał dwa razy po czym ekran zrobił się biały. Wyciągnąłem baterie, ale nic to nie dało. Na telefonie nic nie zmienialem, nie instalowałem od tygodnia. Co moge zrobic? dzieki z gory wszystkim za pomoc. pozdro |
przykro mi ale jedynym rozwiazaniem jakie widze to wymiana wyswietlacza,bedzie to kosztować w granicach 250-300 zł na allegro chyba że znajdziesz lepsze oferty
|
Wsadz go do mikrofali na moc ok 500W na jakies 3 minuty zeby sie ekran naladowal swiatlem.
|
|
Kolega ma problem z telefonem opisuje o co chodzi i co? spotyka sie z zartami na jego temat i praktycznie 0 pomocy
|
@up
Powiedz mi jak wielkim idiotom trzeba być, żeby na forum.tibia.pl napisać, że nie działa Ci telefon? To tak samo jakbym poszedł do mechanika samochodowego i się spytał, czemu toster mi nie działa. |
To Jest DziaŁ Owion, Niby Czemu MiaŁby Tu Nie SpytaĆ, MoŻe KtoŚ Wie?
|
Pytac nikt nie broni.
Ale pytajac o glupoty podejmujesz ryzyko bycia wysmianym i zapchanie twojego tematu spamem i zartami innych uzyszkodnikow. Takie sa zasady korzystania z internetu. |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie ty tu widzisz bałagan? Na tym forum oprócz paru stałych użytkowników nikogo nie ma xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |