![]() |
Jaka Profa ?
Zaczołem grac na rl na aurore (exp skille itp x2) I mam pytanie nie wiem kogo robić. Waham się między pallem a druidem/sorciem i tu jest moje pytanie jaka postać ma największe waste ? Czym się najprzyjemniej gra ? O skille to się raczej nie martwie bo offline trening + skille x2 to raczej dam rade. Na start nie będzie dużo może z 3k będe miał
|
To jest kwestia gustu. Zrob taka postac zebys nie meczyl sie przy expieniu i zeby Ci sprawiala przyjemnosc. Albo taka ktora grales do tej pory. Twoj wybor :creature:
|
Jak nie chcesz robić waste to nie polecam ci żadnej z tych profesji B) Wiadomo że każda postać ma swoje mocne i słabe strony o których przeczytaj w jakim¶ poradniku (na tibi.pl przynajmniej z 5 takich) i weĽ pod uwagę knighta - Nim pograsz wszędzie czy to tomby,czy otwarta plansza -nie ma problemu, natomiast z palladynem to już trochę inaczej wygl±da. Mogę ci ewentualnie polecić Druida ze względu na ich mał± liczbę ostatnimi czasy. Powodzenia, a w razie jakich¶ pytań pisz do : Raphinek Thug
|
Ja polecę Ci Knighta. Czemu ?
Duzo Hp lecz , expi się dobrze a zwlaszcza sword'em. Postac ktor± poradzisz sobie na facc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |