![]() |
Parcels Atack!
PARCELS ATACK!
Oto mój pierwszy fake: Ten parcel na osobno troche inny to Generał :P http://img82.exs.cx/img82/2009/parcelsatack6vc.gif CoMeNt'S pLx! |
moim zdaniem minimalny wkład pracy..jedyne co musiales zorbic samemu a nie da sie tego zorbic w tibi to pokolorowanie parcela i napisanie mu rozkazu
|
wedlug mnie wszytsko wporzo oprocz napisow (to co parcel mowi)
|
przecierz prawie nic nie zrobiles ... zmieniles jednego parcela i strasznie niedbale wklejiles napis ... 2/10
|
Kiepsko... jw nic prawie nie zrobiles i nadodatek do dupy wyglada to co mowi ten parcel xD
|
moim zdaniem fejk jest bez-na-dziej-ny. zerowy wklad pracy, brak pomyslu. fake robiony nieco jakby na sile :(
|
tytuł zapowiadał się fajnie ale zpapraleś robote mogl bys zrobic aby te parcle pożerały ludzi albo cos dodac jakis nowicjuszy dla kturych to chzest bojowy np listy i niewyslane parcle sprubuj zrobic cos takiego
|
Po 1: Źle wyciołes słowa parcela (niechlujnośc lub leniwośc)
Po2: Na obrazku jest pokazany atak parceli, więc poco jest pokazane eqip i "tabelka" z mową??? pozatym jeśli już jest ta "tabelka" to powinieneś tam równierz umieścić słowa parcela.... -,- Prawie nic nie zrobiłes... ocena 2/10 (zawsze może być gorzej)... |
Cienko...
można powiedzieć że nic nie zrobiłeś. Zgadzam się z moimi przedmówcami, po prostu cameleon, jaki taki beznadziejnie wklejony napis i jeszcze nic nie wyciołeś(Neostrada rules!) zostawileś Eq i czat. Totalna klapa.
Moja ocena: (2)bo pierwszy fake :evul: Pozdro :evul: |
Cytuj:
I to jest porządna opinia a nie Cytuj:
@ Dowizul z Inferny: Ja pracuje nad historyjką "PARCEL'S: PARCEL'S ATACK!" Niedługo już będzie. Do środy. |
eee... nie podoba mi sie...
Pomysł: 3/10 Wykonanie: 2/10 |
wiec ja to skomentuje tak ze "chyba ci cos nie wyszlo"
jakos nie chcialo ci sie tego robic albo co ocena: 2/10 |
fajne ss, tylko z deczka słaba jakość
|
...
Skąd masz nick mojej postaci?? :P |
Cytuj:
Aha.... czyli jeśli ktoś Ci napisze prawde, lecz nie jest ona zgodna z twoimi "przekonaniami" to nie zna sie na rzeczy??? -,^ Gościu sam prosiłes o komentarze a boisz się przyjąć krytyki..... A co mamy mówić: "Bardzo ładne, normalnie super extra wypad very NAJS!!" N/C |
Cytuj:
|
Nieźle jak na 1 raz tylko uważam ze nie ma w tym nic niezwyklego tylko screen wydaje sie smutny bo wyglada jak normalny screen tibijski :]
PS:Słabo sie wysiliłeś. |
ehhh..no trudno..to to anwet pod fake nie powinno podchodzic, a jak ci sie nie podoba moja opinia to poszukaj mojej historii o tomeczku rozyczce, jesli juz tak abrdzo chesz widziec fake krytykujących cie osob.
|
Następnym raem użyj jpg. Lepsza jakość...
|
:/
Nie zrobiłeś comenta "PARCELS ATACK!!!" na defalucie i go źle wkleiłeś :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |