![]() |
Które miasto najlepsze?
W tibie zacząłem grać niedawno i jeszcze nie odpłynąłem z miata początkowego , więc chciałbym wiedzieć do którego sięwybrać najlepiej...
Oczywiście dobrze by było gdyby było jak najmniej PK. |
W kazdym miescie sa pk
Ja osobiscie polecam ab |
Przejzyj temat Miasta w tym dziale, nie ma sensu duplikowac tematow.
|
Kurde, ja niestety nie mam mozliwosci grac na servie PvP, ale jezeli na nim grasz to polecam Ab'Dendriel.
|
Na Ruberze w Thais jest spokojnie. Czasem jakies zwloki widac na ulicy, ale rzadko.
|
Dla mnie najlepszym miastem jest Ab.Jest tam w miare spokojnie ale obecnie znajduje sie w thais.
|
Ja gram na Nove i mi sie najbardziej z wszystkich miast podoba Ab'd... malo pk jak juz to jakis mass pk ktory konczy z tibia ale bardzo zadko naprawde bardzo.. duzo jest tam polakow :)
|
Dla mnie the best jest KAZORDOON gram na Antice tylko szkoda że nie esjtem w IRT ale takto spoko sie espuje i wogóle mało pk właściwie zero a jeśli śa to gorsi ode nmie ;)
|
Ab jest zapchane drzewami i innym zielstwem ,którego każdy szanujący się rycerz nie cierpi. Wkręca się to to w kolczuge i rzemienie od zbroji, wąskie przejścia, tfuj!
Nie ma to jak wybrukowany droga w Carlin albo Thais. Venore też może być, ale czasem z bagien tam pośmierduje :-) Jednak najlepsze jest Kazordoon - względnie w centrum Tibi - wszędzie w miare blisko. Zresztą nieważne gdzie jesteś "zameldowany" tylko gdzie masz masz swoje zbiory w Depo (własne domy, to inna bajka). Najlepiej przenosić się bliko miejsc, w których się poluje. Czyli co kilka leveli zmieniamy z potrzeby i znudy miasto zamieszkania. |
Najlepsz miasto to itak Łódź xD
|
To ilu jest pkrow w danym miescie zalezy od tego jaki swiat wybierzesz -.- bez tego trudno cos stwierdzic ale na ogol najwiecej pk jest w thais i carlin... przynajmniej na tych servach gdzie ja gralem
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie najlepszym miastem jest Carln. Nie wiem dlaczego. Właściwie nie potrafię tego uzasadnić, ale tam zacząłem i czuje do tego miasta sentyment. Według mnie jest tam najlepszy klimat.
|
Właśnie się skapnąłem
Cytuj:
|
Polecam Venore albo ab
|
jak chcesz miec duzo fajnych (i tych mniej fajnych) przeżyć z pk team's to wybierz Kazordoon
a dla spokoju Ab'Dendriel gdybys miał pacca to the best city to Edron zero pk, fajne expowiska dla kazdego |
Brawo Archeolodzy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |