![]() |
co się dzieje ze stroną tibia.pl?
sorry nie wiem czy to dobry dział, ale mam pytanko dlaczego strona w ogóle nie jest aktualizowana? od 30 sierpnia nic się nowego nie pojawiło ani wzmianki o upie ani o teraz trwającym evencie kompletnie nic... dlaczego niema kto tego robić?
|
Nie wiem, czy to kwestia popularności samej Tibii (a ta ponoć spada drastycznie, więc pewnie o to chodzi), czy też sama nasza stronka straciła na atrakcyjności, ale ruch jest dużo mniejszy niż niegdyś i już chyba nikomu się nie chce, bo koniec i tak jest bliski (21.12.2012 nadchodzi).
|
Tibia upada bo:
1. brak reklamy 2. za dużo ots-ów 3. bany praktycznie z byle co. 4. strona tibia.pl a reklamuje ots.... Ciekawe czy jakiś świat się utrzyma w tym evncie bo mój niestety padł a popularność spada;/ |
Ogromna szkoda tego co się stało. Jak zaczynałem grać około 2003 była po prostu moda na Tibie. Planowanie huntów i questów z kolegami w gimnazjum było ogromnym przeżyciem. Te czasy minęły, wszystko idzie do przodu. Z tej strony zrobił się niestety cmentarz użytkowników, z którymi wielokrotnie rozmawiałem. Szkoda..
|
Na pewno brak reklamy i słaba popularność tibii mają wpływ na sytuację tibi.pl (teraz gra w tibie to wstyd! Jaka szkoda..), ale moim zdaniem ta strona zostala zupelnie zaniedbana. Nie ma na niej nic ciekawego. Martwe forum. Nie ma newsów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |