![]() |
Zakup pacca za granicą
Witam. Chciałbym zakupić pacca, jednakże pracuję za granicą, gdzie w sumie mieszkam. Nie posiadam karty kredytowej, jedynie bankomatową + konto.
W jaki sposób mógłbym zakupić? |
Tez mieszkam za granica i rowniez posiadam tylko karte bankomatowa i konto. Nie wiem jak ty ale ja posiadam dostep do konta przez internet i w ten sposob po prostu zamawiam pacca z tibia.com przez internet.
|
Polecam zakup Premium poprzez oficjalnych dostawców, wymienionych na tibia.com. Przebywanie za granicą nie jest żadną przeszkodą, wpłaty dokonujesz przelewem z konta.
|
wchodzę w premium scrolls - biorę pacc na 30 dni ale nie ma mojej karty - maestro. Próbuję przez master card i wyskakuje mi ze mam nieprawidlowy nr konta.
wchodzę przez pacc.eu - skladam zamowienie, wyskoczylo mi 46 zl do zaplaty... mam po prostu wplacic ilosc euro rowna cenie, tak? |
Zbyt skomplikowane. Osobiście zamawiałem przez: jay-net.eu/ . Premium miałem na drugi dzień.
Wskazujesz jedynie jakie premium chcesz (ilość dni), a przelewu dokonujesz z konta. I tyle. Zabawa z przeliczaniem euro na zł. mija się z celem;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |