![]() |
31+ Paladyn ( pomoc z EQ )
Witam . Posiadam 31 paladyna , kupiłem sobie Pacca i siedzę na Mistrock z Stealth Ring . Ostatnio dostałem jednorazowo spory zastrzyk złota i zastanawiam się nad kupnem EQ , które nie będę musiał zmieniać przez dłuższy czas . Nie chcę jakiegoś super drogiego i PRO ale "dość dobre" . Czytałem wiele poradników i wybrałem coś takiego :
*BOH-y *Crusader Helmet / Demon Helmet *Blue Legs *Blue Robe / Paladin Armor *Demon Shield Obecnie mam : *Steel helmet , belted cape , zaoan legs , dwarfen shield . Co myślicie na nowe wyposażenie ? Może coś zmienić ? Proszę o porady . Pozdrawiam |
*BOH-y - Kup
*Crusader Helmet / Demon Helmet - Lepiej crusader albo warrior *Blue Legs - Można ale zeby nie szastać kasą polecam plate *Blue Robe / Paladin Armor - oczywiscie paladin ! *Demon Shield - jest dobra |
BoH'y - podstawa ; Crusader/Demon - Crusader wystarczy ; Blue legs- jeśli masz dość gp to kup blue legi,zawsze to lżejsze od p legów, zaoszczędzisz cap na loot albo spearę ; Blue Robe/Paladin armor -Paladin rzecz jasna +2 dist; Demon shield jak najbardziej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |