![]() |
Przerwa w działaniu tibia.pl
Jak zapewne wielu z was zauważyło, mieliśmy przerwę w działaniu tibia.pl
Problemy był spowodowany nowo wykrytym błędem w forum, które mamy zainstalowane. Niestety akurat problem wypadł w niedzielę i pewnie dla tego tak długo trwało znalezienie kogoś, kto to może naprawić. Jak widać, nie zniknęły żadne posty ani żadni użytkownicy. Za niedogodności przepraszamy wszystkich. Jeśli są jakieś problemy w funkcjonowaniu forum, prosze je zgłaszać w tym poście. Jednocześnie przypominamy, że na tibia.com nadal trwa głosowanie na najlepszą stronę fanowską o tibii. Pamiętajcie o nas oddając swój głos! |
ehh... a tak sie martfilem ze mam cos z przegladarka
ale skoro wszystko wróci do normy to spox :] |
Ech MatKus, zapomniales powiedziec, ze nie wszystkie mody sa zainstalowane... chyba ze to sie zmienilo?
W kazdym razie, jak widac- zyjemy, i dobrze nam z tym :) |
Scor : o kategoriach napisałem, a reszty użytkownicy i tak nie zauważą ;)
aaarg. Jeszcze problem z literką "ą" musze naprawić. |
Dobrze znowu mięc forum :)
A już się bałem, że to koniec ;) |
Chwała wam :D juz chcialem sie wieszac bo nie moglem wytrzymac :D;) Fajnie ze forum juz wrocilo :) Pozdrowienia :)
|
No i dobrze. Już sie troche martwiłem :P
sam zaglosowalem na tibia.pl :P (chodz z nie mojego konta bo już od 2 miesiecy pacca nie mam :P) ale ostatnio na innych stronkach które biora udział w głosowaniu pojawiło się :P: Mas lembrem-se, somente jogadores com Premium Account e acima do level 10 podem votar! << niezle :P 10 pacckow jak wygraja :P Eng ver :P. The portaltibia has just announced they will be giving 10 Premium Accounts if they win the voting of the Fan Sites in fist place. :P a inny zaś 6 pacckow za zwyciestwo :P eh korupcja się szerzy :P Mam nadzieje jednak że tibia.pl ulasuje sie chociaz na 3 miejscu :P przed tibiabr :P |
A ja myslałem ze juz dostalem bana na IP :P hyhy Ale najszczescie nie i moge nadal nabijac postów;]
|
Mi się z kolei wydawało, że StaFilm pada, ale potem poprosiłem kumpla żeby sprawdził czy mu chodzi, powiedział, że nie i ze mutkiem stwierdziliśmy, że popsuły się nam przeglądarki ;p.
|
A ja myslalem ze cos update"ujecie......
|
Ey, czemu ten "konkurs" na tibia.com zaczyna powoli przypominać zeszłoroczne tosty ?? :D, wtedy też ciągle było mówione "Kupujcie tosty dla dobra forum :D"
|
No nieźle, akurat w niedziele, jak miałem czes żeby potrenować.........a tu Zonk! Tibia.pl nie działa. I co ja miałem robić z tym całym wolnym czasem??
Dobrze, ze już(prawie) wszystko naprawione. |
Heh.. bywa i tak :)
ważne że już oki Cytuj:
|
Hege, Wieszok nie mówił o samym głosowaniu, tylko o zbytnim 'zaangażowaniu' stron wymienionych w głosowaniu;] Tosty, tosty, tosty, bosal na prezydenta.
|
Fajnie, przylacze sie do radosnego spamowania: "Huuurrra! Jak fajnie, ze znowu dziala, a tak sie martwilem".
|
Wazuuuuuuup
:> tez sie ciesze ze pl juz dziala :>
Ej a wogule to jest takie coj jak tibiabr ..mahahahahah topowinnobyc tibiafornoob mahahahah ... I CO WY DO ***A *******ICIE O ZESZLOROCZNYCH TOSTACH????? |
ej Az Tak Ni Przeklinalem :/ |
spoko ze wrucila stronka, i mam nadzieje ze tibia.pl wygra w glosowaniu na tibia.com :D
|
Co do wygladu wolalem kiedy lampka czy user jest aktywny czy nie, byla obok nicka. W ogole jakos ciezko mi sie przyzwyczaic do tych nieistotnych rzeczy ;p
+nie mozna ogladac ostrzezen innych uzytkownikow. (lubie czasem popatrzec ;p) |
No coz, wyglada na to, ze dalej mamy pewne problemy... probojemy to rozwiazac, ale prawde mowiac, sami nie wiemy, co jest problemem :( Ale wraz z technikami z fpp.pl staramy sie, jak możemy, żeby rozwiązać problem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |