![]() |
Sumonny
Jak im rozkazywać??
|
Nijak. Po prostu kiedy masz summona i zaatakujesz potwora lub czlowieka to summon zrobi to samo. Kiedy Ty przestaniesz atakowac przestanie rowniez summon.
|
summonom praktycnie nie da sie rozkazywac chodza i atakuja tam gdzie ty i tego co ty
"siad' i 'lezec' nie wchodzi w gre :) |
ok thx ... myślałem że można powiedzieć żeby został, albo atakował kogoś tak żebym ja nie miał czaszki.np on atakuje tego a ja tego, ale thx za odpowiedzienie :]
|
eeeeeeeeeeeetam to głupio. Według mnie to powinno być tak mówisz do summona np. attack "gość". Jeżeli ma zdolności magiczne to np. magic "czar" i takie różne.
|
apropo summonów :D
po upteadzie mozna monka summonowac ;] |
nie jestem pewien ttego odkyrcia ale raczej tak gdy masz full def to sumon bije na full defie jesli full atk to na maxa atkuje a balance to balance ;)
|
Cytuj:
@Kael Istotnie, tak wlasnie jest. |
powiedzcie
Hej a powiedzcie czy mozna dawac komus summona bo kolega jest magiem a ja paladynem i mi chce summona dac i czy mogl bym summonowi ja rozkazywac?
|
Summonó sie nie przekazuje!! To bez sensu... Mag summonuje 2 lidery, przekazuje je knightowi, następne 2 dla palka, next 2 summonuje druid i jeszcze 2 mag.
I rozwal takich wniosek- bezsensu= niemożliwe |
Cytuj:
To tak nie jest jeżeli mag jest na max def i jego sumony zatakuja potwora to one walczą na max ataku. Wiem bo chodze z Orcami Liderami na poh i one sa chyba najlepszymi sumonami. |
re: Eerion
Summony mozna przekazywac przy pomocy runy convince, ale: Nasz kolega na 8 lvl przez nastepne ~20 lvl nie da rade niczego convince (za malo many). W sumie to poza tym ze summon jest dostarczony na miejsce to to trzeba jeszcze raz urzyc mane zeby go przekabacic na podazanie za inna osoba. Nie dziala na Non PvP. |
Re: Gremlin
Pierwszy raz o takim czymś słyszę, lecz ok :) Zwracam honor i prosze o wybaczenie :D :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |