![]() |
Mój test
Zapraszam wszystkich na test o mnie. ZObaczymy jak mnie ktoś zna. Jest to chwila. Możecie tu też zamieszczać linki do waszych quizów
Mój test |
Ehhh jak mamy Cie znać? Skąd mamy znać Twoje życie? Pokazujesz się czasem na forum... zdobyłem 47 punktów mimo, że cały czas klikałem dalej.
Ehhhh... dno. P.S. Takie coś znalazłem w necie wieeeki temu ~ |
No cóż. Zrobiłem teścik dla zabawy, a punkty zrobiłeś bo:
-częsć odpowiedzi jest w pkt.1 - większośc odpowiedzi ma choć trochę pkt. MAtkus i Alex znają mnie tak samo jak ciebie, a mieli duż pkt. Poza tym to jest taka zabawa- nie na serio oczywisćie :) |
oooo mam 53 punkty
dostane prezent?? |
iha jestem 6:P ależ jestem boski nigdy w życiu niegadałem z chłopakiem a zdobyłem 53pkt.:D:D:D:D:D::D
|
zdarza się. Wielu z was strzela, lub odpowiada na podstawie różnych rzeczy. JEst spoko, a to tylko przecież zabawa i nie chodzi o to jak mnie napawde dobrze znasz bo jak się z człowiekiem zna przez neta, lub ledwo co zna to wiadomo ze nigdy nie będziesz o nim dużo wiedział :/
Cytuj:
N3mi - nie bedziesz miał 100 punktów bo max to 80 :P |
Hehehe... Zdobyłem 60 pkt. A nie znam tutaj właściwie nikogo ;)
|
Cytuj:
|
ja nawet z toba niegadalem
a szczelalem i trafilem 57 pkt. heheheeh nawet nawet :P |
To jest nonsens lepiej zamknijcie ten temat.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Proszę państwa- teraz jak wejdziecie na mój test i na dole dacie show all scores- przewińcie na sam dół i dowiedzcie sie jak dobrze znacie swiat z władcy pierscienie. Ostrzegam ze jest trudny :D
|
Cytuj:
wiecej bledow napisze jak wroce ze szkoly, bo musze juz biegnac ;) bierz sie do robienia takic testow kiedy naprawde masz do tego odpowiednia wiedze:P EDIT : pozostale bledy : musisz uscislic czy chodzi ci o to kto mial pierscienie elfow najpierw, czy po tym jak kirdan dal swoj pierscien Gandalfowi w pytaniu o to kim byly slonce i ksiezyc tez mozna wskazac 2 odpowiedzi : bo byli to majarzy ktorzy trzymali owoce bialych drzew |
buehehehe
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
test o LoTR jest zerowany i wyedytowany. Pytania będą dokładniejsze, a niektóe zmienione |
Cytuj:
Cytuj:
|
hehe najlepsze jest pytanie z kapitanem smokiem :))
|
Cytuj:
Cytuj:
Księżyc= kwiat teleprionu + majar chyba powietrza czy wody.. Tego nei pamietam :D Czyli dobrze odpowiedx dobrze skonstruowana. czego więcej chcesz?? |
Hmmm
53 punkty w tym twoim tescie o LOTR. ;/ |
@eerionsam sobie odpowiedziales , napisales ze slonce to majar + owoc jednego z bialych drzew, wiec nie mozna jednoznacznie okreslic czy prawidlowa odpowiedzia jest owoc drzewa, czy majar, a ty obie te odpowiedzi tam dales...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |