![]() |
Oho ;>
Były problemy dla mnie z 1 GSem, akurat mnie lag musiał złapać , ehh. Tego samego dnia zrobiłem draconia questa i family brooch ~.~ Blokowalem 3 questy, ale ten gs hunt raczej najfajniejszy był. Gs fajnie walił z łapy, a na draga to już wogle zał słów. 0 uh i padł :> :) . Później foty swoje zapuszcze. PS:Żadnego loota poza smętnymi p armami i steel helmetami ;). Pozdro. |
No ladnie ja to siedzialem od 8 do 11:30 gdyz kumpel nie stanol w miejsce lag go zlapal i gs na mnie :] i uh,sd,uh,sd i dead:]
|
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNuuuuuuuuuuuuuuuuudddddd ddddeeeeeeee
na tych zdjeciach jest pokazane jak sobie chodzicie;) |
Cytuj:
chodzicie LOL oni są na huncie, trenią i biją draga...niezłe chodzenie |
SSki sa fajne !!!
Jak na ten lvl sa extra SAKU - pokaz lepsze sski |
Friends??????????/
|
Witam. Nice ss ale moglo byc cos ciekawszego ;) Jeszcze raz gratz i czekamy na wiecej :) pozdro
|
Dodałem nowe ss'y z fortecy orków :) Comment plx.
|
Nice ss, Fajnie ze z Julery xD widze zanjome nicki
|
hehe, w końcu coś z Julery!! yay!! :D niezły hunt, ale mogłoby być trochę więcej ssów z walki... ale i tak jest spoko :) wiecie, nie wiedziałem że jesteście z Julery, dopiero po szanownym Sir Tyczka poznałem :) a tak nawiasem, chciał mnie dzisiaj zabić za przesunięcie wolfa, który zrobił retarget ;) ale sobie wyjaśniliśmy :) i jestem wolny..
jeszcze raz- fajne ssy! |
Cool ss. Lubie oglądać jak gs dostaje po dupie :D JULERA ROX
|
Oł Maj gasz ale thimburd się do mnie odnosi -.- jak do koleżanki , w grze dam mu popalic .... lul
@Topic. Fajnie jak 1 raz wlazilismy na of to zero orców , tylko jakiś smętny sperman(z czym to się kojarzy...) B) nas odwiedził... drugi raz jak chcieliśmy wychodzić wypieprzylo na nas 3 zerki + leader + shaman i inne ścierwo , fajnie bylo bo ten shaman naspoamował tych snaków , że ledwo sie do niego dobrałem. Akurat wcześniej sword ring wypadł z leadera , to go użylem na tym szamanie = 1 hit na orca :) . Fajna wyprawa. Wcale tak nie jest trudno zdobyć ten ring... tylko ze cieżej sie dostac do potworków , bo leader gorzej wali niz guard , i lepszy exp jest , z moim po hackowym eq ja go jechałem ze stratą 60 % hp z szmatowatymi skillami jak na mój lvl . Planuje dzis wypada na elf camp , i DLe bedzie hardkor i głupota jak znam życie... Jeszcze gorzej jak mój team będzie głupoty robił (Np. bedą śpiewać i biegać koło DLi - dziwne ? nie koniecznie ...) Tralal ... Pozdro Grundos'Clubbaser (czasem sam się myle jak napisać ten nick ^.- , kiedyś opiszę historię jak on powstał ;P) Edit: Poprawiałem błędy -.- |
Wkrótce ss'y z DL'a, no i może z Fortecy Elfów :) Teraz czekamy jak się pojawi resp Yeti na Julerze, to też się spodziewajcie ss'ów. No i niedługo będę miał pacca (Grundos też :) ), więc może coś z ankharuman? :)
Pozdro. |
Nom , zgadza się. Ja już dzisiejszego wieczoru dostałem pacc. Ale radocha normalnie XD. Byliśmy już w fortecy orców. Kompletne nie zgranie , tylko ja byłem zaopatrzony w runy więc tylko ja mogłem coś zdziałać. Porozdawałem bp gfb, i jakiś pól bp uhów, żeby można questa zrobić... Lagi niesamowite miałem :). Jak szło się z carlin do venore to pare brów sie przypieprzyło.(ciuch ciuch?). Ale fajnei bo pare osób dedło i mam 3 time ringi XD. Pozdro
|
Nieźle ;D Ciekaw jestem jak wypadną dzisiejsze zdjęcia :D Buheheh... grund 3 time ringi, a ja 2 ;D Spoxik, czekam na następne questy ;P
|
ooo, fajne ssy! Super! Daj wiecej!!! PLX!!!
|
Hey next razem zrub te ss'y w [/img] :(
|
New ss'y i prośba do modka.
Dodałem nowe ss'y z fortecy elfów :)
Aha, jeszcze jedno: <<<<PROSZĘ JAKIEGOŚ MODKA O ZMIANE NAZWY TEMATU NA: "ss'y od Thimburd'a (Julera)".>>>> --- @postman Nie rozumiem... |
Niektóre zdjęcie sa naprawde zarąbiste :PPPP Mafia naprawdę niezła tylko troche runki zawiodły na początku drugiego questa xD Najlepsze były chyba te br jednak na początku: w8 plx xDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |