![]() |
Chcemy większych avararów!!!
Wydaje mi się że dopuszczalna wielkość avararów powinna być większa a dokładniej avarary mogły by być dłuższe.Jak sięgam pamięcią to kiedyś mogły być większe.Jes wieje super avararów ale nie można ich użyć bo są za duże.
Porosze nie usuwać tego tematu i wyrażać swoje opinie. |
Ja głosuje na tak, ale max to 125*125 bo większe nie mają sensu, oczywiście liczy się to z powiększeniem rozmiaru avatara :P, choć p[odkreslam, że nie jest to wcale potzrebne, mi odpowiada tak jak jest :)
|
Zagłosowałem na "NIE". Uważam, zę 100*100 to odpowiedni rozmiar na jakiegoś gifa, albo własną twórczość.
|
Wieszok popieram cie.125 na 125 myśle że wystarczy.Mi nie chodzi o np.600 na 800:Ptylko że by mieściły wszystkie avarary np.ze stron.Kiedzyś avarary mogły być większe a teraz są mniejsze dopuszczalne na forum i przez to np.Dobo jest pokrzywdzony i nie może zamieścić całej swojej śmierci;).
|
Co to jest "avarar"?
Wiesz, drogi autorze tematu, że avy w wymiarach 200x200 strasznie rozjeżdżają okienka, przez co userzy rozdzielczości 800x600 mają problemy. Poza tym... Nie wiem, na co ci większe... Chcesz całą tapetę wcisnąć na ava? -_- Jak masz za duże, to sobie użyj w dowolnym edytorze grafik odpowiedniej funkcji i zmniejsz ogólny rozmiar w pikselach avatara... Ale jak tawarisze mnie przegłosują, to zgadzam się na 125x125... Niech mają. Moja strata. |
Nah, jest jak jest. Akurat takie rozmiary avatara pasuja, nie za mal nie za duzy w sam raz. Denerwuja mnie zbyt duze avatary.
|
Zaglosowalem na "nie"...
Cytuj:
+ Im wieksze avki tym dluzszy czas ladowania... taki rozmiar w zupelnosci wystarczy :P (imo) |
Mysle ze mogly by byc troszke wieksze...tak odrobinke :p
pozdro!! zaglosowalem oczywiscie na TAK :] |
Jak widze takie krowy, to mi odchodzi ochota na życie...NIE!
http://img193.exs.cx/img193/8647/lalala0lj.png |
Tak, a modemowcy będą czekać, aż się załaduje... I czekać...
I czekać... I czekać... |
Cytuj:
Fakt, ale najgorshe by było, gdyby ktoś po zmienieniu tych avków na 125*125 znowu załorzył taki temat :P |
Nie. Bo i po co? :baby:
|
eee? a co to są avarary?
NIE. (z przyczyn wymienionych powyzej) |
Nieee takie pasuja bd dobrze :)
Po co wieksze ? :P |
to zly pomysl
im wieksze avaraty tym bardziej strona sie "rozlazi" i owiele dluzej sie laduje :/ |
a wedlog mnie avatary max powinny miec 125*125 jak mowil wieszok ale w panelu kontrolnym usera powinna byc opcja ktura avatary 125*125 wyswietlala jako 100*100 lub nawet ich niewyswietlala pzydala by sie ona modemowca
|
nie
pomijając długość ładowania, to w końcu mogłoby zapchać serwer takimi śmieciami. na tym forum i tak są duże awatary w porównaniu do innych |
I po co? Avek ma byc tylko malym obrazkiem z boku ekranu umilajacym i ulatwiajacym zapamietanie uzyszkodnika. Ale ja mysile ze avki powiny bydz dowolnej wielkosić, nawed tapety powino sie dawadź bo to fajn...
|
Stanowczo zaznaczylem NIE!
Po co zwiekszac avantary? Tak jest po prostu swietnie i ja uwazam tak jak widze wiekszosc ze taki rozmiar avantara wystarcza.Na innych forach zauwazylem wieksze rozmiary i po prostu sa beznadziejne ..... |
Nie. Ja i tak bym optowal za zmniejszeniem do 80x80, ale jestem chyba sam wsrod tlumu... oh well, zawsze kierowalem sie swoim rozumem, a nie podazalem za wiekszoscia :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |