Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Atack orcków! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24117)

Patrix 24-01-2005 20:03

Atack orcków!

http://youalin.tweakdsl.nl/de/orcattack.rec
to nie jest muj film (tylko z tibia.de)

Staszek 24-01-2005 20:20

Duzo Akcji W Tym Filmie Nie Ma Ale Koncowka Naprawde Jest Dosc Smieszna Ale Zarazem Wspolczoje Dla Bohatera Sytuacji :)

Berburio 24-01-2005 20:20

jezu.. nawet nie chce mi się tego znów ściągać.. to jest pewnie ten najazd który był wałkowany już z 10 x minimalnie gdzie ta cała pati knight czy jakoś tak kręci film.. ehh (temat do kasacji)

Staszek 24-01-2005 20:23

Tu Nie Chodzi O To Ze Atak Byl Nudny Ale To W Jakiej Sytuacji Knight Pada

fil0nson 24-01-2005 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berburio
jezu.. nawet nie chce mi się tego znów ściągać.. to jest pewnie ten najazd który był wałkowany już z 10 x minimalnie gdzie ta cała pati knight czy jakoś tak kręci film.. ehh (temat do kasacji)

Te małolat zamknij jape bo gadasz jak potłuczony.

Film jest kozacki, dużo można z niego wywnioskować. Chociażby żeby nie wychodzic za bardzo z miasta. :p

Staszek 24-01-2005 20:34

Ale Resp Orcow Wrecz Hamski :P

SheN228 24-01-2005 20:38

Film jest extra
Na końcówce mowiłem tylko : UE UE UE plx !

Ps: Od czego zalezy wa jakim swiecie jest atak ?Z kad koels o tym wiedzial ?

Staszek 24-01-2005 20:42

Najpierw Kilka Minut Przed Atakiem Pojawia Sie Informacja Ze Wykryto Aktywnosc Orcow W Danym Miescie Lub Innego Monsterka Rata Np :P A Pozniej Tak Jak Widac Na Filme Napis Ze Thais Zostalo Zaatakowane Przez Orci

Maxi skywarien 24-01-2005 20:52

Hahahah

haahah dobre to bylo ile summonkow i odrazu uh padl nie moge wiecej takich akcji plx:]

Dowizul z Inferny 24-01-2005 20:52

spoko ja widzialem ten atak z perspektywy innej osoby tez

Maxi skywarien 24-01-2005 20:57

Jak popatrzycie dobze pare razy obejzycie ze on najdluzej wytrzymal i byl w srodku!!:D

Mateusz the vampire 24-01-2005 21:04

WoW

Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe :]

Olorion. 24-01-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz the vampire
Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe :]

......... buhahahaha + rotfl0r

i no se podem pśśśśśśśsss i hopla nie?

lol bez sensu...

nie mial tarczy, bo zalozyl guardian halberd, wtf?

Berburio 25-01-2005 09:57

ups.. przepraszam bARDZO. ściągłem film i to jest jednak inny niż ten z knight the berserker czy jakoś tak:)

Master Knight de'Vere 25-01-2005 13:45

Filmik zaje***** tylko szkoda mi tych ludzi którzy tam dedli :p JAk by ktos nie wiedział to był film z aldory ;)

Hellraider 25-01-2005 14:20

Wtf??!!

Cytuj:

LOL

Nie ma nic gorszego niż zboczony 12-latek na forum "że go <sex> ***ią orci (orci? co to?)" w dodatku mający nie wiecej niż 10 lvl. Grałeś kiedyś przynjamniej 25-lvlowym knightem??? Jak nie (a na pewno nie) to weź sie qrde zamknij, nie wypowiadaj sie na temat czegoś o czym (...) wiesz X( (srry jak zobaczyłem te durnoty to aż mnie poniosło) nawet jakby miał tarcze to nic by mu to nie dało!!! (może by przeżył 3 sekundy dłużej), poza tym jak sie idzie lać na solo lepsze potworki np. zerki albo leadery to sie bierze two-handy, a przez ten spawn tam chyba było z 5 warlordów nie miał szans przeżyć!! Nie wiem z czego tu sie śmiać ty bys padł na 1 wariorze. Jakbym był modkiem to już byś miał bana X(

Ps. naucz sie pisać i lepiej nie bluzgaj, bo uwierz mi, ze sfrustrowanym 12-latkom nie wolno wszystkiego (sam mam 13 ale jak widze coś takiego to mnie bierze X( )

Ps.2 Twojego podpisu nie bede komentować chociaż pośmiać sie jest z czego :D

Master Knight de'Vere 25-01-2005 14:51

Cytuj:

OMFG co za lol ja współczuje jego rodzicą mają jakies nie wyżyte dziecko naprade. I co czujesz sie taki dobry że napisałeś posta poprzeklinałeś sobie no to teraz idz do przedszkola bo to co piszesz wskazuje na to, że powinieneś tam być! X(

Arcymag Kręgu wody 27-01-2005 14:10

Heh, wspolczuje temu gostkowi medusa shield heh no czasem tak bywa
Ehh i "troche" bp runek :P

Elmin 27-01-2005 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Staszek
Duzo Akcji W Tym Filmie Nie Ma Ale Koncowka Naprawde Jest Dosc Smieszna Ale Zarazem Wspolczoje Dla Bohatera Sytuacji :)

Czlowieku czy ty myslisz ze jak piszesz kazdy wyraz z duzej litery to wygladasz powaznie? Tylko sie osmieszasz.

A i do autora tematu :
Kiedy sie wreszcie nauczycie ze mój pisze sie przez ó?? To samo jest z góra czy dól bo to tez czesto sie zdarza takim jak ty i moze to Ci pomoze.

Van_Waterflew 28-01-2005 10:16

szczere naprawde szczery film :D a szczegulnie nagly resp i u re dead :D fajny mi sie przynajmniej podobal :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08.