![]() |
Atack orcków!
http://youalin.tweakdsl.nl/de/orcattack.rec
to nie jest muj film (tylko z tibia.de) |
Duzo Akcji W Tym Filmie Nie Ma Ale Koncowka Naprawde Jest Dosc Smieszna Ale Zarazem Wspolczoje Dla Bohatera Sytuacji :)
|
jezu.. nawet nie chce mi się tego znów ściągać.. to jest pewnie ten najazd który był wałkowany już z 10 x minimalnie gdzie ta cała pati knight czy jakoś tak kręci film.. ehh (temat do kasacji)
|
Tu Nie Chodzi O To Ze Atak Byl Nudny Ale To W Jakiej Sytuacji Knight Pada
|
Cytuj:
Film jest kozacki, dużo można z niego wywnioskować. Chociażby żeby nie wychodzic za bardzo z miasta. :p |
Ale Resp Orcow Wrecz Hamski :P
|
Film jest extra
Na końcówce mowiłem tylko : UE UE UE plx ! Ps: Od czego zalezy wa jakim swiecie jest atak ?Z kad koels o tym wiedzial ? |
Najpierw Kilka Minut Przed Atakiem Pojawia Sie Informacja Ze Wykryto Aktywnosc Orcow W Danym Miescie Lub Innego Monsterka Rata Np :P A Pozniej Tak Jak Widac Na Filme Napis Ze Thais Zostalo Zaatakowane Przez Orci
|
Hahahah
haahah dobre to bylo ile summonkow i odrazu uh padl nie moge wiecej takich akcji plx:]
|
spoko ja widzialem ten atak z perspektywy innej osoby tez
|
Jak popatrzycie dobze pare razy obejzycie ze on najdluzej wytrzymal i byl w srodku!!:D
|
WoW
Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe :]
|
Cytuj:
i no se podem pśśśśśśśsss i hopla nie? lol bez sensu... nie mial tarczy, bo zalozyl guardian halberd, wtf? |
ups.. przepraszam bARDZO. ściągłem film i to jest jednak inny niż ten z knight the berserker czy jakoś tak:)
|
Filmik zaje***** tylko szkoda mi tych ludzi którzy tam dedli :p JAk by ktos nie wiedział to był film z aldory ;)
|
Wtf??!!
Cytuj:
Nie ma nic gorszego niż zboczony 12-latek na forum "że go <sex> ***ią orci (orci? co to?)" w dodatku mający nie wiecej niż 10 lvl. Grałeś kiedyś przynjamniej 25-lvlowym knightem??? Jak nie (a na pewno nie) to weź sie qrde zamknij, nie wypowiadaj sie na temat czegoś o czym (...) wiesz X( (srry jak zobaczyłem te durnoty to aż mnie poniosło) nawet jakby miał tarcze to nic by mu to nie dało!!! (może by przeżył 3 sekundy dłużej), poza tym jak sie idzie lać na solo lepsze potworki np. zerki albo leadery to sie bierze two-handy, a przez ten spawn tam chyba było z 5 warlordów nie miał szans przeżyć!! Nie wiem z czego tu sie śmiać ty bys padł na 1 wariorze. Jakbym był modkiem to już byś miał bana X( Ps. naucz sie pisać i lepiej nie bluzgaj, bo uwierz mi, ze sfrustrowanym 12-latkom nie wolno wszystkiego (sam mam 13 ale jak widze coś takiego to mnie bierze X( ) Ps.2 Twojego podpisu nie bede komentować chociaż pośmiać sie jest z czego :D |
Cytuj:
|
Heh, wspolczuje temu gostkowi medusa shield heh no czasem tak bywa
Ehh i "troche" bp runek :P |
Cytuj:
A i do autora tematu : Kiedy sie wreszcie nauczycie ze mój pisze sie przez ó?? To samo jest z góra czy dól bo to tez czesto sie zdarza takim jak ty i moze to Ci pomoze. |
szczere naprawde szczery film :D a szczegulnie nagly resp i u re dead :D fajny mi sie przynajmniej podobal :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |