![]() |
Nie wiem dlazcego ??
Nie wiem dlaczego ale dali mi bana na IP address od tak! włanczam se tibie pokazuje sie "IP address blocked for 30 min" no dobra odczekałem te je**ne 30 min no i włanczam a tu napis "Your IP address is banished"
Zwracam sie o pomoc bo ostatnio też mi zbanowali IP i do kawiarenki internetowej musiałem chodzić a to nie jest tak tanio (2zł za godz) a odblokowali mi po jakiś 20 dniach a to jak dla mnie durzo a więc powiedzcie mi czy morzna jakoś skrócić czas oczekiwania na odblokowanie IP bo mnie h*j strzeli X( X( X( X( ?? [edited by MayGyver] wydaje mi sie, iz podpis, ktorego uzywasz jest conajmniej nieestetyczny mysle, ze powinienes zmienic jego rozmiar do 10 linijek i uzywac w nim czcionki o rozmiarze niewiekszym niz 4 |
A więc półgodzinego bana na adres ip dostajesz, jeżeli zbyt częśto, a krótkim odstępie czasu pomyliłeś sie przy wpisywaniu passów w klijęcie Tibii. Nie można ich skrócić(chyba ze zmienisz sobie w 1/2h adres ip), ale mozna uniknąć tego. Wystarczy uważać przy podawaniu numeru i hasła. Inna możliwość, to to, zę jesteś w sieci osiedlowej, podpiętej całeś pod jeden adres ip. Ktoś z tej sieci moze nieumyślnie bądź celowo blokować adres ip.
Cytuj:
|
no wiesz, ja tesh ipa mam
Czlowieku nie tylko ty ipa masz!!!mi to on najczesciej 1,2h trwa a nie 1/2h :( i czasem to mysle ze mnie cos trafi!!!!!!! X( aha i jeszcze cos:
LINKIN PARK RULEZZZZZZZZZZ |
Cytuj:
@down Jak masz sieć osiedlową, to poczytaj to co napisałem w pierszym pośćie. Jak masz własne łącze z siecią-to masz pecha. |
Ej a nie wiecie co jest u mnie??? Wchodze na swoja postac, chodze sobie(na szczescie przed depo) a tu nagle kicknelo mnie... Dobra, wpisuje swoje passy jeszcze raz i co?? IP blocked for 30minutes!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrr X( X( X(
|
U mnie tak samo
Dzisiaj wbijam na mojego sorcka dokończyć bp of explosion i kupić skull stafa a tu mi wyskakuje You ip address is Banished. Ale mnie to wku....
Jak coś to neta mam z telewizji kablowej |
jestem przekonany że przynajmniej jedna osoba w tym temacie zmyśla ale będzie sie zapierała że na wlasne oczy widziala ^^
|
Cytuj:
|
Nie martw się mi też zbanowali konto, nawet nie wiem za co
Od 26 IV mam bana :( Od kumpla słyszałem że kilkanaście osób dostało dokładnie za to samo co ja bana
|
banicja , banicja...że bania ich boli ? xD xD xD hehe banują , bo masz "ruchome" ip , przy kazdym wejsciu inne , ale mozliwe iz ktos ma takie jak Ty teraz...i dlatego nie morzesz wejść,ani ten ktoś , i macie banicje na chwile...no mozliwe też iż hacker proboje Ci sie włamać na konto...
|
Cytuj:
po pierwsze primo: nie może być 2 ludzi z takim samym adresem ip. po drugie primo: nie banuja za ruchome ip, cipy nie są takie głupie |
Z tymi banami to możliwe, że ktoś zgłosił do GMa, że używasz nielegalnych programów (w świecie tibii) ale raczej GMów i tak wogóle nie ma na świecie online albo sa bardza rzadko.
|
Cytuj:
|
Mnie Dragon zabił i chce sie zalogować i co widze ?? " IP blocked for 30 minutes" X( X( X(
|
Cytuj:
Cipy nie banują za ruchome ip? Tekst miesiąca :D, gratuluje, zostałeś właśnie laureatem konkrusu na najgłupszy tekst roku, jesteś zaraz za "Ojec moj nie był zły lecz miał nie dobre dni czesto otwierał browary pił i pił nie miał miary gdy sie wsciekał nie było dobrze matke katował az było zle matce mowiłem chodzmy uciekajmy spadajmy lecz stara krzyczała nie robm tego boje sie towjego starego.." :D. Możesz być z siebie dumny ;p. |
Nie Da Sie GraĆ!!
Nie Da Sie Grac Mam Internet Z Telewizji Kablowej Co Rano Chce Sie Odrobine OdprĘŻyĆ Wyskakuje Ip Address Blocked For 30 Minutes Odpowiedzcie Co Ja Moge Zrobic!!!!!!!!! X( X( X( X( X(
|
Wlasciwie to moze byc tak z tymi banami:
-brat(czy siostra) tez graja w Tibie i oni dostali bana na IP i ty za nich cierpisz (np ja X( ) -wpadasz do kumpla tez grajacego i chcesz mu sie pochwalic sprzetem ;) , i okazuje sie ze on ma bana i nie mozesz wejsc. -najgorzej jest jak masz otoczenie sieciowe i grasz na kompie, do ktorego podlaczyles inne i dostajesz na nim bana. -albo jakis blad u CipSoftu zaistnial i rozdaje bany pod choinke |
bana na ip... 30 minut... mialem razy 2... :p Mimo tego ze moj password jest tak skomplikowany... ze trudno zapamietac... (32 gwiazdki)
By nie dostac bana na pol godziny po prostu uwazaj co piszesz... (3 bledne passy to ban... ciezko jest 3 razy wpisac zle...) Mogles dostac bana za wszystko... na pewno masz cos na sumieniu :] Facet w kawiarence internetowej dostal bana na ip, bo probowal spalic postac game mastera na drzwiach :) Moglo by byc dluzej, ale w kawiarence jest neo, i co dziennie zmienia sie ip ;) Neo swietna rzecz.... (kiedy tylko działa) Dostajesz rocznego bana na ip, a i tak nastepnego dnia masz inne ip, i zapominasz o wczorajszym :evul: |
A ja nie miałem jeszcze bana ip :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:44. |