![]() |
Kupno postaci na allegro.
Witam mam kilka pytań:
Po zakupie konta dostaje rec keya. Teraz pytanie gdy ja posiadam rec keya i sprzedawca to czy w dalszym ciągu może mnie oszukać? Moje przemyślenia: załóżmy, że konto jest wypełnione adresem sprzedawcy i nawet jak ja posiadam rec keya to on może sobie wyrobić nowego w ciągu 30 dni tak? i zostaję z niczym. grałem kilka lat już dawno temu, teraz chcę wrócić ale bez botowania :D dlatego chcę kupić postać do gry dla rozrywki. |
Kupujesz postać, dostajesz rec keya. Posiadasz go Ty oraz sprzedawca. Sprzedawca w każdej chwili może odzyskać konto używając tego klucza. Oraz owszem, może wyrobić nowego.
Najlepszym sposobem jest dogadanie się ze sprzedawcą tak aby z zakupem zaczekać 30 dni, tak abyś kupił nowego keya. |
tzn ja moge nowego wyrobic jak gosc mi przekaze conf keya ktorego moge zamowic na jego dane, ale co z tego jak moze sobie wyrobic drugiego bo dane beda na niego
|
Cytuj:
Pozostałe dane takie jak imie, nazwisko, adres - zmiana trwa 30 dni. |
Cytuj:
no nie wiem czy taki bezpieczny skoro dane są nadal na sprzedającego, i może sobie wyrobić nowego reckeya |
No chyba jak zmienisz E-mail na swój i zamówisz nowego rec keya, to rec key przyjdzie na ten zmieniony mail, do którego sprzedający nie ma dostępu, to jak będzie znał?
|
a jezeli kupi sie postac bez wyrobionego r keya i zaraz po zakupie kupie go ja to poprzedni wlasciciel moze w miedzy czasie kupic nowy jakos ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |